aanmelden
Video's Gear Talk op Gitarist Stage bij Max Guitar
Met Pablo van de Poel, Tim Knol, Nico Dijkshoorn, Dennis van Leeuwen, Bert Meulendijk, Michiel Roelse en Robbert van der Ende
Events 29-09-2016 11:10
In april presenteerden we met trots de Gitarist Stage bij Max Guitar in Scheveningen. Op dat podium hebben in de afgelopen maanden tal van clinics en concerten plaatsgevonden. Vanaf juni was het ook de plek voor de serie Gear Talk, zie de verslagen elders op deze site. De GearTalks worden ook live uitgezonden via de Facebookpagina van Max Guitar en kun je later daar ook terugzien. We hebben de links op deze pagina verzameld.

Tim Akkerman 
Klik hier om de videostream van de Gear Talk met Tim Akkerman te bekijkenPablo van de Poel
Klik hier om de videostream van de Gear Talk met Pablo van de Poel, vers van de pers op 21 juli uitgezonden, te bekijken

 

Max Guitar is met ingang van 16 juni de serie Gear Talk op de Gitarist Stage in de winkel in Scheveningen gestart. De eerste avond ging over Gibson en Fender Custom Shop gitaren, met een panel geleid door Robbert van der Ende. Op de tweede avond kwamen Tim Knol en Nico Dijkshoorn praten over hun spullen. Daarna zijn Dennis van Leeuwen, Bert Meulendijk en Pablo van de Poel langs geweest voor een Gear Talk en was er een Effect-seminar met MXR en Dunlop, door Erjan van der Laan en David de Piedfort.

Custom Shop onder de loep
Donderdag 16 juni vond de eerste live Gear talk plaats op de Gitarist Stage bij Max Guitar Scheveningen. Gear Talk-initiatiefnemer Robbert van der Ende en Gitarist-redacteur Michiel Roelse gaven tijdens de eerste live Gear Talk hun persoonlijke kijk op het fenomeen Custom Shop en dan met name op de verschillen tussen de Gibson en Fender CS instrumenten en de reguliere productiegitaren en vintage modellen.

Klik hier om de videostream van die eerste Gear Talk met Michiel Roelse en Robbert van der Ende te bekijken

Klik hier om de videostream van de Gear Talk met Tim Knol en Nico Dijkshoorn te bekijken.

Klik hier om de videostream van de Gear Talk met Dennis van Leeuwen te bekijken.

Klik hier om de videostream van de Gear Talk met Erjan van der Laan en David de Piedfort te bekijken

Klik hier om de videostream van de Gear Talk met Bert Meulendijk te bekijken.

Klik hier om de videostream van de Gear Talk met Pablo van de Poel te bekijken

Pablo van de Poel gaf los van wat hij op de Gitarist Stage vertelde ook nog in een aparte videoshoot zijn visie op gear. Bekijk de video daarvan op Gitarist Extra op Gitarist.nl. Daar vind je ook alle links naar de videostreams die Max Guitar van álle Gear Talks op hun Facebook-pagina hebben gezet.

 

Max Guitar Gitarist Stage
www.gitarist.nl/events  

www.maxguitar.nl/gitariststage