aanmelden
Aquarium Sessions miniconcerten, video-interviews en tutorials
Binnenkort Jett Rebel en Will & The People
Events 22-08-2019 09:08
Onze redactie houdt kantoor in muziekmakerscentrum Q-Factory in Amsterdam. In het redactiekantoor is er een kleine ruimte die vanwege de grote ramen bekend staat als ‘het aquarium’. In die karakteristieke ruimte organiseren we regelmatig de Aquarium Sessions: miniconcerten, video-interviews en tutorials met interessante muzikanten.

Bekijk op ons YouTube-kanaal Aquarium Sessions de miniconcerten van Ethan Johns With The Black Eyed Dogs, Tyler Ramsey, Sons of het East en Eagle-Eye Cherry, die onlangs bij ons boeiende akoestische miniconcerten gaven. We hebben ook twee interviews op video gezet en gepubliceerd: Samantha Fish en Jared James Nichols. Vers van de pers is de Fly Rig-tutorial die we maakten met Kevin Storm.


Ethan Johns With The Black Eyed Dogs

ZIE HET TERUG OP YOUTUBE!
Abonneer je op ons Aquarium Sessions YouTube-kanaal en blijf op de hoogte van nieuwe sessies: www.youtube.com/c/aquariumsessions

In september gaan we weer nieuwe video’s produceren, met Will & The People en Jett Rebel.

Will And The People - zaterdag 21 september 
Op zaterdag 21 september bestaat Q-Factory in Amsterdam vijf jaar. Dat is een prachtige prestatie en deze dag kun je binnenlopen bij de oefenruimtes, de studio’s, een bijzondere fototentoonstelling zien en nog veel meer. Onze uitgeverij is er gevestigd en behalve dat wij die dag van alles gaan organiseren met de bladen, komt Will And The People optreden voor onze Aquarium Sessions! Niet geheel toevallig, want ‘s avonds treedt de band op in Q-Factory. Dat zal groots en volledig versterkt zijn, ‘s middags komt Will And The People bij ons een klein, akoestisch optreden geven. Bijzonder is wel dat we het stiekem een beetje doorversterken, zodat het ook buiten onze glazen aquarium goed te beluisteren is. Will And The People maakt een feestelijke mix van ska en reggae en scoorde flinke hits met Lion In The Morning Sun en Salamander. Een nieuw album is in de maak!
Klik hier voor tickets voor het avondconcert.

Jett Rebel zaterdag 28 september
Op zaterdag 28 september komt het fenomeen Jett Rebel optreden in Q-Factory, ter ere van het vijfjarig bestaan. Jett Rebel heeft ondertussen op ongeveer elk podium gestaan - tot Ahoy aan toe - en deze bijzondere avond belooft een onvergetelijke ‘glitter glamour mega party’ te worden. Haal daarvoor op tijd je kaartje, want dit raakt gegarandeerd uitverkocht!
Voorafgaand aan zijn optreden zal Jett Rebel in intieme setting bij ons op de redactie een paar nummers spelen in onze Aquarium Sessions. Wat Jett Rebel hier precies gaat doen, houden we nog even in het midden, maar zeker is dat ook dit bijzonder gaat worden!
Klik hier om tickets voor het avondconcert te bemachtigen


Aquarium Sessions is een project van Musicmaker, Gitarist, Slagwerkkrant, De Bassist en Interface; media for musicians. Mede mogelijk gemaakt door Q-Factory Amsterdam. Powered by Audient, Auralex, Blue, Bose en Tama.

Dit zijn de video’s die we momenteel hebben gereleased op ons Aquarium Sessions Youtube-kanaal:

  • Miniconcert Ethan Johns With The Black Eyed Dogs
  • Miniconcert Tyler Ramsey
  • Miniconcert Sons of het East
  • Miniconcert Eagle-Eye Cherry
  • Video-interview Samantha Fish
  • Video-interview en clinicverslag Jared James Nichols
  • Tutorial Silent Recording met Kevin Storm

Zie het terug opYoutube! www.youtube.com/c/aquariumsessions