BluGuitar presenteert AMP1 Iridium Editie

BluGuitar presenteert AMP1 Iridium Editie

Metalversie van compacte versterkertop

De Duitse meestergitarist Thomas Blug verraste een aantal jaar geleden met de BluGuitar Amp1, een volledige vierkanaals versterkertop in de vorm van een lichtgewicht pedaal. Inmiddels wordt hij gebrui.....meer »»

Samantha Fish - het Aquarium Sessions video-interview

Over haar techniek, gitaren, amps en effecten

In september komt Samantha Fish met een nieuw album, Kil Or Be Kind. Op 23 mei speelde ze voor een volle zaal een wervelend concert in Q-Factory Amsterdam. Patrick Lamberts sprak met haar over haar li.....meer »»

Interview met Korn's Head en Munky

Over het nieuwe album The Nothing en zevensnarige gitaren

The Nothing, het nieuwe, dertiende studioalbum van Korn is uit. Op de vorige plaat, The Serenity Of Suffering, experimenteerden gitaristen Brian Welch (Head) en James Shaffer (Munky) nog met achtsnari.....meer »»

Release van de Week: Monomyth - Orbis Quadrantis

Vandaag verschenen - 13 september 2019

Monomyth heeft voor het eerst in zijn geschiedenis een bezettingswisseling meegemaakt. 'Orbis Quadrantis' (Suburban) is het debuut van gitarist Boudewijn Bonebakker, die na de deathmetal van Gorefest .....meer »»

Nooit meer een kabelwirwar

Je kabels op orde met de Singular Sound Cabli

Ook last van kluwenvorming bij het opbergen van je kabels? Of te lange snoeren op het podium waar je steeds over struikelt? Singular Sound denkt het antwoord te hebben met de Cabli kabelmanager......meer »»

Gibson brengt Slash doubleneck uit

Slash 1966 EDS-1275 Doubleneck

Een replica van de zwarte doubleneck SG, zoals door Slash gebruikt bij Knocking On Heavens Door, wordt in beperkte oplage door Gibson uitgebracht......meer »»

Guitar Summit in Mannheim 27-29 september

Voor gitaristen en bassisten - beurs en workshops

Het is in Mannheim. Dat is 4½ uur rijden vanaf Utrecht. Of een kleine vier uur met de trein. Maar dan kun je ook een heel weekend bij wat ze zelf de ‘grootste gitaarshow van Europa’ noemen zijn. .....meer »»

Supro brengt vijf pickups uit

Van Gold Foil tot PAF

Supro brengt replica's uit van vijf pickup ontwerpen uit het verleden. .....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken