Blackstar Fly 3 Sugar Skull mini-amp cadeau bij tweejaarabonnement Gitarist *

Blackstar Fly 3 Sugar Skull mini-amp cadeau bij tweejaarabonnement Gitarist *

Of verleng je jaarabonnement nu met een tweejaarabonnement! *

+DEZE ABONNEMENTSACTIE IS INMIDDELS AFGELOPEN+ Blackstar heeft een bijzondere mini-amp uitgebracht, de Fly 3 Limited Edition Sugar Skull Design. Supercompact natuurlijk, maar ook met een fantastisch.....meer »»

Release van de Week: Jimmie Vaughan - Baby, Please Come Home

Vandaag verschenen - 17 mei 2019

Bluesgitarist Jimmie Vaughan, broer van de legendarische Stevie Ray Vaughan, komt vandaag uit met zijn nieuwe album Baby, Please Come Home. Het is zijn eerste studioalbum sinds 2011. .....meer »»

Groove, sound, interactie en vrijheid

Tettero Plays Eddie Harris & Les McCann

Een compleet album coveren is niet iets waar veel artiesten zich aan wagen. Toch is dat precies wat de Haarlemse pop- en jazzgitarist Folker Tettero heeft gedaan. Hij boog zich met zijn band over het .....meer »»

PRS introduceert de S2 Vela Semi-Hollow

PRS' eerste offset elektrische gitaar is er nu ook als semi-hollowbody

De S2 Vela Semi-Hollow is een vintage-geïnspireerde gitaar met veel persoonlijkheid en tonale texturen. De nieuwe PRS maakt deel uit van de S2 serie met modellen die volledig van mahonie zijn gemaakt.....meer »»

Video bij de Taylor test in Gitarist 339

Grand Pacific: Taylors met een vintage feel

De test van de Taylor Builder’s Edition Grand Pacific 717e & 517e uit Gitarist 339, juni 2019, hebben we op video vastgelegd en kun je in dit artikel bekijken......meer »»

Riff van de maand: Metallica - Enter Sandman

Audio bij de workshop in Gitarist 339

In Gitarist 339, juni 2019, vind je de noten en tabs bij deze workshop. 1991 was het jaar waarin grunge doorbrak, maar ook het jaar van Metallica's baanbrekende album ‘Metallica’ met de daarop de .....meer »»

Video bij de Marshall test in Gitarist 339

Studio Vintage & Studio Classic: stackgeluid in comboformaat

De test van de Marshall Studio Vintage & Studio Classic uit Gitarist 339, juni 2019, hebben we op video vastgelegd en kun je in dit artikel bekijken......meer »»

Paul Gilbert analyseert zijn nieuwe album Behold Electric Guitar

Track voor track - inclusief videos

Een nieuw Paul Gilbert-album is goed nieuws voor iedereen die van gierend gitaarwerk en knappe composities houdt. In Gitarist 339, juni 2019, gunt Gilbert ons een exclusieve kijk op zijn album ‘Beho.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken