Jamtrack: shockrock

Jamtrack: shockrock

Audio bij de workshop in Gitarist 339

In Gitarist 339, juni 2019, vind je de noten, de tabs en het akkoordenschema bij deze workshop. Plug in, draai de gain helemaal open en trek een horrorkostuum aan; nu ben je helemaal klaar om mee te s.....meer »»

In 20 minuten... betere bluessolo’s spelen

Audio bij de workshop in Gitarist 339

In Gitarist 339, juni 2019 vind je de noten en tabs bij deze workshop. Speel melodischer, verbeter je frasering en krijg standaard bluestechnieken nog beter in de vingers......meer »»

Z.Vex lanceert transparante Fuzz Factory

Limited edition is slechts beschikbaar tot 22 mei

De Fuzz Factory is een iconisch fuzzpedaal. De kleine stompbox wordt gebruikt door muzikanten als Matt Bellamy (Muse), Viligante Carlstroem (The Hives) en nog veel meer. Nu brengt Z.Vex een limited ed.....meer »»

Fender lanceert de Meteora HH

Nieuwe gitaar in de Alternate Reality serie

De Meteora verscheen voor het eerst als onderdeel van de Parallel Universe lijn van vorig jaar, met een Tele-elementconfiguratie. Dit nieuwe model heeft een meer rock-georiënteerde benadering met een.....meer »»

Release van de Week: Gilad Hekselman - Further Chaos

Vandaag verschenen - 10 mei 2019

Gilad Hekselman komt vandaag uit met zijn ep Further Chaos. Hiermee bouwt hij voort op zijn vorige album Ask For Chaos uit 2018, dat naar zijn zeggen in de studio nog zoveel goede tracks had opgelever.....meer »»

Fractal Audio FM3 effectmodeler

Een compacte effectprocessor van Fractal

Fractal Audio gaat met zijn nieuwe FM3 compacte effectprocessor de concurrentie aan met de Line 6 Helix HX......meer »»

Repair Cafe en Open Dag in het Muziekpakhuis Amsterdam

Laat je instrument repareren - kom naar de clinics en workshops!

Het Muziekpakhuis, een muziekschool in Amsterdam met meer dan 1000 leerlingen, organiseert voor het eerst tijdens hun Open Dag een Repair Cafe. Hier kan je je instrument laten nakijken en eventueel la.....meer »»

Raw serie van Aristides

Stoer en betaalbaar

Aristides brengt met de Raw serie gitaren uit, die dankzij een soberder afwerking lager geprijsd zijn dan de reguliere modellen......meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken