Interview met Rodrigo Sanchez van Rodrigo y Gabriela

Interview met Rodrigo Sanchez van Rodrigo y Gabriela

Nieuw album Mettavolution komt 26 april uit

Het Mexicaanse duo Rodrigo y Gabriela staat bekend om zijn opzwepende akoestische gitaarmuziek, waarin latin, flamenco, metal en jazz bij elkaar komen. Op hun nieuwe album ‘Mettavolution’ experime.....meer »»

Video bij de Fender test in Gitarist 338

American Acoustasonic Series Telecaster: de toekomstvisie van Fender

De test van de Fender American Acoustasonic Series Telecaster uit Gitarist 338, mei 2019, hebben we op video vastgelegd en kun je in dit artikel bekijken......meer »»

Interview met Derek Trucks over nieuw album van de Tedeschi Trucks Band

Nieuw teken van leven

Een twaalfkoppige band volledig analoog opnemen: als je dat kan, ben je een grote. De Tedeschi Trucks Band van (slide)gitarist Derek Trucks en zangeres/gitariste Susan Tedeschi bestaat uit twaalf van .....meer »»

Actie: Hercules Wandhaak cadeau bij abonnement op Gitarist

12x Gitarist in de bus met mooi welkomstcadeau?

Gitarist stuurt je een superhandige Hercules wandhaak op als je nu een jaarabonnement (12 edities) neemt! (zolang de voorraad strekt). Looking cool! .....meer »»

Release van de Week: Snowy White and The White Flames - The Situation

Vandaag verschenen - 19 april 2019

Gitarist Snowy White komt vandaag uit met zijn nieuwe album ‘The Situation’. Dit album komt achttien maanden na zijn voorganger ‘Reunited'. Net als bij zijn vorige plaat vroeg hij hulp van vrien.....meer »»

De Walrus Audio Slo Multi Texture Reverb

Wegdromen op weelderige golven van galm

De Amerikaanse effectenmaker Walrus Audio presenteert met de Slö Multi Texture Reverb een veelzijdig reverbpedaal......meer »»

Emiel Scholsberg en het Dutch Fretless Guitar Festival

11 mei 2019 & 12 mei 2019 - Q-Factory Amsterdam

Emiel Scholsberg is een van de organisatoren van dit bijzondere festival rondom de fretloze gitaar. In een video-interview vertelt hij ons alles over het festival én demonstreert hij alle ins en outs.....meer »»

Fender Sixty-Six: een soort van Stratocaster?

De Sixty-Six bewijst dat een Jazz body niet alleen gemaakt is voor de basgitaar

Fender is creatief op stoom met de Alternate Reality Series. Deze maand komt er weer een interessant bouwsel op de markt: een gitaar met een Jazz body, bekend van de Fender Jazz Bass, en een Stratocas.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken