Marty Friedman en Gus G samen in De Boerderij

Marty Friedman en Gus G samen in De Boerderij

Shredfest in de gloria op 16 mei!

De Griekse gitaarheld Gus G, opvolger van Zakk Wylde bij Ozzy Osbourne, komt terug naar de Boerderij! Vorig jaar nog was hij te gast met zijn powermetalband Firewind, maar nu presenteert hij werk van .....meer »»

Within Temptation WholeWorldBand Contest

Win prijzen met jouw versie van Within Temptation's And We Run

Tijdens Eurosonic Noorderslag in januari won de app WholeWorldBand de Buma Music Meets Tech Award. Bedacht door Kevin Godley, drummer en producer bij onder meer 10CC, kun je via deze iPad-app vanuit j.....meer »»

Steve Vai Masterclass

Zaterdag 10 mei 2014 TivoliVredenburg, Utrecht: ALIEN GUITAR SECRETS!

De masterclasses van Steve Vai zijn legendarisch. Zaterdagmiddag 10 mei komt hij naar het nieuwe TivoliVredenburg in Utrecht voor zijn Alien Guitar Secrets Masterclass.

Toen hij in 2009 zijn.....meer »»

Alle muziek bij Gitarist 278

Luister naar de artiesten genoemd in deze editie!

Ter leringh ende vermaeck, en ook gewoon omdat het een eitje is, zette uw redactie alle relevante artiesten zoals genoemd in Gitarist 278, mei 2014, in een handige Spotify playlist. Klik hem hieronder.....meer »»

Ace Boost van Kool & Elfring

Buizensound in pedaalvorm

Kool & Elfring komt met de Ace Boost, een eenvoudig te bedienen clean boost pedaal. Het Noord-Hollandse bedrijf van Aryjan Kool en Floris Elfring begon enkele jaren geleden met het maken van luidsprek.....meer »»

De Steve Vai Masterclass - interview!

Bestel nu tickets voor de masterclass in TivoliVredenburg, za 10 mei

In Gitarist 277 (maart 2014) en elders op deze site kondigden we hem al aan, de Steve Vai Masterclass. Op 10 mei organiseren we die samen met Ibanez in TivoliVredenburg Utrecht. We hebben nog een paar.....meer »»

Fender Custom Shop introduceert Artisan en Master Design series

Gelimiteerde oplages van bijzondere instrumenten

Met de nieuwe Artisan en Master Design series brengt Fenders Custom Shop twee heel verschillende types gitaren uit. Oké, het zijn allemaal Stratocasters, maar waar de een de grenzen opzoekt met bijzon.....meer »»

Open dag Rikkers Gitaarbouw

Groningse gitaarbouwer viert 30-jarig jubileum

Op zaterdag 12 april 2014 houdt Rikkers Gitaarbouw een open dag. Van 10.00 tot 17.00 uur zijn muzikanten en muziekliefhebbers welkom in het bas- en gitaaratelier aan de Rijksweg 13 in Groningen......meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken