Guitar FX-Perience Day in Boekel

Guitar FX-Perience Day in Boekel

Een middag in het teken van gitaareffecten

In de week dat het 42 jaar geleden is dat Jimi Hendrix overleed kun je de Guitar FX-Perience Day bijwonen. Op zaterdag 22 september kun je vanaf 12:00 uur je vergapen aan een gitaareffecten tentoonste.....meer »»

Feedback Music Plaza programma

29 en 30 september in Rotterdam

Op zaterdag 29 en zondag 30 september vindt bij Feedback Rotterdam een nieuwe editie van het gratis muziekfestival Music Plaza plaats. Twee dagen vol optredens van bekende artiesten, demo’s van de nie.....meer »»

Steve Vai: muziek als speeltuin voor de verbeelding

Achtergronden, audio en video bij het artikel in Gitarist 258

Steve Vai maakt een veelbewogen jaar mee. Niet alleen verscheen in augustus zijn nieuwe album 'The Story Of Light', ook is de derde versie van zijn Carvin Legacy versterker op de markt gekomen. In Git.....meer »»

Desertblues video's met Jan Wouter Oostenrijk

Video en tablatuur bij het artikel in Gitarist 258 (september 2012)

Iedereen heeft wel eens van desertblues gehoord, muziek die vaak geassocieerd wordt met de band Tinariwen. Maar wat is desertblues eigenlijk? Lees in Gitarist 258 het artikel van gitarist Jan Wouter O.....meer »»

Sweep-picking voor beginners

Audio bij workshop Gitarist 258

Op pagina 72 t/m 76 van Gitarist 258 van september 2012 vind je de workshop ‘Sweep-picking voor beginners’. Sweep-picking is een speelwijze om met weinig inspanning een waterval van snelle noten te pr.....meer »»

Devin Townsend videointerview en videodemo

Hoor de Peavey PXD Vicious bariton V in actie!

Kan het nog meer metal dan een zevensnarige V-type baritongitaar? Wij dachten van niet, en gitarist Devin Townsend evenmin! In Gitarist 258 kun je de test van de signature gitaar van deze Canadese git.....meer »»

The Black Keys' Dan Auerbach

Audio- en videomateriaal bij het interview in Gitarist 258

Hitalbums, mainstream radioaandacht, stadionconcerten in de VS, maar ook een unaniem lovende pers en prominente plekken op Pukkelpop en Lowlands. In Gitarist 258, september 2012, kun je een interview .....meer »»

Mark Tremonti op de plaat

Eerste soloplaat voor Creed- en Alter Bridge gitarist

Hij heeft zijn sporen verdiend als gitarist van Creed en Alter Bridge, maar nu stapt Mark Tremonti voor het eerst naar voren in de rol van frontman. Op zijn solodebuut 'All I Was' laat hij een succesv.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken