Hans Liberg zoekt contrabassist

Hans Liberg zoekt contrabassist

Voor theatershow 'Ick Hans Liberg' - seizoen 2011/2012

Emmy Award-winnaar Hans Liberg tourt sinds 1983 in binnen- en buitenland. Voor zijn nieuwe theatershow 'Ick Hans Liberg' - seizoen 2011/2012 zoekt Liberg een jonge en ongebonden jazz contrabassist......meer »»

Debuutplaat The Deaf

Spike brengt album uit met garagerockband

Spike brengt met zijn garagerockband The Deaf het debuutalbum 'Toot Whistle Plunk Boom!' uit. Op vrijdag 8 april wordt de plaat gepresenteerd tijdens een uitverkocht optreden in het Paard van Troje in.....meer »»

Gitarist 241 Playlist op Spotify

Beluister de muziek uit Gitarist april 2011

Bij het verschijnen van de nieuwe Gitarist zetten we alle muziek die voorkomt in dat nummer in een playlist op het Gitarist Spotify Kanaal. Voor Gitarist april 2011 staat er weer een nieuwe playlist k.....meer »»

Gary Moore-documentaire

White Knuckles And Blue Moods

In Gitarist 241, april 2011, vind je een uitgebreid eerbetoon aan Gary Moore ‘In zijn eigen woorden’. De bluesrocker heeft nog maar net zijn laatste noten gespeeld, of er is al een trailer verschenen .....meer »»

Rockgitaar

Audio bij workshop Gitarist 241

Op pagina 56 t/m 59 van Gitarist 241 van april 2011 vind je de workshop ‘Rockgitaar’. Twee onderwerpen waar iedere rockgitarist vroeg of laat mee te maken krijgt, zijn de vijf posities van pentatonisc.....meer »»

Gitarist Digitale Editie nu ook op je pc of mac

Download de AKO app en bekijk de nieuwe Gitarist met vele extra's

Gitarist kun je vanaf nu digitaal lezen op allerlei platforms: iPad, Android tablets, pc en mac; dus ook op je desktop of laptop. Met extra’s als videoclips bij de artikelen, audio bij de tests en de .....meer »»

VocaLive app voor iPhone, iPad en iPhone touch

Zangapplicatie van IK Multimedia voor opname en effecten

IK Multimedia heeft een applicatie voor vocalisten uitgebracht. VocaLive is een performance- en opnameapplicatie met effecten voor iPhone, iPod touch en iPad......meer »»

Eerste namen North Sea Jazz 2011

O.a. Return to Forever IV en Bootsy Collins

Festivaldirecteur Jan Willem Luyken heeft de eerste namen van het North Sea Jazz Festival 2011 bekend gemaakt. Het festival vindt dit jaar plaats op 8, 9 en 10 juli in Ahoy in Rotterdam. Het complete .....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken