CD Age uitgebracht

CD Age uitgebracht

De langverwachte CD van Age Kat is eindelijk op de markt.Uitgebracht in eigen beheer en te bestellen voor 15 euro inc. verzending via agekat@gmail.com......meer »»

Crossing Border 2010

Hoogtepunten en kanttekeningen

Afgelopen vrijdag 19 en zaterdag 20 november viel er op de achttiende editie van het muziek- en literatuurfestival Crossing Border wederom veel te genieten voor liefhebbers van de betere roots- en alt.....meer »»

Strat-hemel deel 1

Audio bij workshop Gitarist 237

Op pagina 76 t/m 81 van Gitarist 237 van december 2010 vind je het eerste deel van de workshop ‘Strat-hemel’. Veel van de beste gitaristen ter wereld gebruikten de Fender Stratocaster om klassiekers o.....meer »»

Classic Rock

Audio bij muziekvoorbeelden Classic Rock Gitarist 237

Op pagina 42 t/m 61 van Gitarist 237 van december 2010 vind je de Classic Rock jubileumspecial. In deze uitgebreide feature worden de belangrijkste albums van de classic rock belicht: het opnameproces.....meer »»

GEZOCHT JONGE BANDS

De High School Music Competition (HSMC); de landelijke muziekcompetitie voor jonge bands en acts gaat weer van start. Met winnaars als The Death Letters (2008), Starcatcher en Woot (2009) en Kapthijn .....meer »»

Nominaties 3VOOR12/Utrecht Awards bekend

Awards Gala 11 december 2010 in EKKO in Utrecht

Op 11 december 2010 worden in EKKO in Utrecht de 3VOOR12/Utrecht Awards uitgereikt tijdens een heus Awards Gala. Net als in 2009 zijn er Awards te winnen in de categorieën: meest veelbelovende artiest.....meer »»

Ziggy beschikbaar in Benelux

Nieuwe tapgitaar van Tenayo

De Ziggy van het merk Tenayo, een instrument dat erg veel lijkt op de Chapman Stick, zal zeer binnenkort in de Benelux beschikbaar zijn via Galaxy Gypsy Productions......meer »»

Gibson Firebird X

Zelfstemmende gitaar met ingebouwde effecten

Met de Firebird X gaat Gibson weer een stap verder op de weg van de ‘hightech’ gitaren, die werd ingeslagen met de zelfstemmende Robot gitaar. De Firebird X kan de snaren eveneens volautomatisch naar .....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken