Febby Tasiran's nieuw band!

Febby Tasiran's nieuw band!

Nieuwe band van Award winning gitarist Febby Tasiran

Award winning voor de beste nederlandse gitarist 2009-2010 The Clash of The Coverbands, Febby Tasiran heeft sinds kort een nieuwe band......meer »»

BOSS Loop Contest

BOSS organiseert een wereldwijd Loop-kampioenschap

Wat ooit begon als een leuk fantasietje in de opnamestudio, is intussen uitgegroeid tot een heuse muzikale discipline: Loopen. Korte stukjes audio (loops) worden opgenomen en steeds weer herhaald. Zo .....meer »»

Joe Satriani, Sonny Landreth & Davy Knowles in HMH

Rock ‘n Roots Guitar Night presenteert

Op 29 oktober 2010 staat de Heineken Music Hall in Amsterdam geheel in het teken van de Rock ‘n Roots Guitar Night. De editie van 2009 met Gary Moore en Jan Akkerman verkocht in korte tijd uit, maar d.....meer »»

Gibson-dag bij Feedback

Zaterdag 31 juli wordt bij Feedback in Rotterdam Gibson in het zonnetje gezet. Naast uitgebreide informatie over Gibson gitaren kunnen bezoekers een clinic over gitaaronderhoud verwachten van Gibson p.....meer »»

50 akkoorden die je moet kennen deel 3

Audio bij workshop Gitarist 233

Op pagina 54 t/m 57 van Gitarist 233 van augustus 2010 vind je het derde en laatste deel van de workshop ‘50 akkoorden die je moet kennen’. Op zoek naar meer diepte in je spel? Dan is deze workshop pr.....meer »»

Epiphone-middag in Rotterdam

Dr. Epiphone dinsdag 20 juli bij Feedback

Dinsdag 20 juli a.s. is er in Feedback Rotterdam een speciale Epiphone-middag, die duurt van 16.00 tot 18.00 uur. Er is een energiek interactief optreden van Will Jones en zijn band en tussen de numme.....meer »»

North Sea Jazz Festival 2010

Drie dagen gitaar en bas, van Marcus Miller tot en met Eivind Aarset

Zoals gebruikelijk bezocht Gitarist North Sea Jazz in Ahoy’, dit jaar onder tropische omstandigheden, en liep een uiterst subjectieve route door het programma......meer »»

A La Din wint De Doorbraak West 2010

Zwolse Funk Rock en Acid-Jazz band A La Din wint band wedstrijd De Doorbraak West 2010. De Doorbraak is het vervolg op De Oogst van Overijssel......meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken