Speedfest 4 & Persistence Tour compleet

Speedfest 4 & Persistence Tour compleet

Weekend lang beuken in Eindhoven

Onlangs kondigden we de vierde editie aan van Peter Pan Speedrock’s Speedfest, dat zaterdag 28 november plaatsvindt in het Klokgebouw in Eindhoven. Inmiddels is het tijdschema bekend gemaakt en het pr.....meer »»

Bennie Jolink eert Bo Diddley

Dick Dijkman bouwt tributegitaar

Normaal-zanger en -gitarist Bennie Jolink heeft een flinke collectie gitaren in huis. Zijn laatste aanwinst is een eerbetoon aan de vorig jaar overleden bluesgitarist Bo Diddley......meer »»

Jay-Tee geeft EBS-clinic

Bassist te gast tijdens open dag Strings & Things

Bassist Jay-Tee Teterissa geeft zaterdag 14 november een EBS-clinic bij Strings & Things Totally Music in Kaatsheuvel. Tijdens deze open dag is er ook livemuziek van o.a. Solid Soul uit Breda......meer »»

Plaat Them Crooked Vultures op Youtube

Supergroep lekt liever zelf nieuw materiaal

Them Crooked Vultures zitten vol verrassingen. Hun gelijknamige album is volledig te beluisteren op het Youtube-kanaal van de supergroep. Dit om voortijdig lekken van het album dat 13 november in de w.....meer »»

Rockacademie organiseert Best Song Contest

Win coaching en een plekje op een verzamel-cd

Geen student aan de Rockacademie, maar minstens zo getalenteerd? De opleiding organiseert in het kader van haar tienjarig jubileum een ‘best song contest’ waar iedereen aan mee kan doen genaamd: Hit I.....meer »»

Soloalbum Slash

‘Slash’ voorjaar 2010 verwacht

Gitaarlegende Slash heeft onlangs een platencontract voor Europa getekend bij het label Roadrunner Records. Zijn solodebuutalbum ‘Slash’ wordt in het voorjaar van 2010 uitgebracht......meer »»

En noem het maar vrienden

Theaterconcert Maarten van Roozendaal

Het theaterconcert ‘Maarten van Roozendaal en noem het maar vrienden’ is nog t/m 19 december 2009 te zien in diverse theaters in Nederland. Mede dankzij vrienden Wouter Planteijdt, Marcel de Groot en .....meer »»

Clinics Larry Carlton

23 & 24 november bij Max Guitar

Jazz-, pop -en rockgitarist Larry Carlton geeft 23 november een clinic in de Max Guitar Store in Den Haag. Een dag later volgt een clinic bij Max Guitar Nijmegen. Carlton zal onder andere vertellen ov.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken