Markbass MoMark verkrijgbaar

Markbass MoMark verkrijgbaar

Italiaanse bouwer opent speciale website

Markbass introduceerde vorig jaar op de NAMM al de MoMark versterker en hij is nu eindelijk ook daadwerkelijk in de Benelux verkrijgbaar. De MoMark is een modulaire basversterker, waarbij je de keuze .....meer »»

Kwaliteitspop in Eindhoven

MC Frits Philips en de Effenaar werken samen

Onder de naam 'A Close Encounter With...' brengen de Eindhovense podia Muziekcentrum Frits Philips en de Effenaar een serie exclusieve zitconcerten voor liefhebbers van kwalitatieve pop- en rootsmuzie.....meer »»

Squier John5 Telecaster

Goedkopere versie van 5’s signature-Fender

Van de Fender J5 Telecaster, het signaturemodel van John5 (je weet wel: die shredder die niet van de make-updoos af kan blijven), is nu ook een Squier-versie uitgekomen. Deze beduidend goedkopere gita.....meer »»

Gotcha! Allstars reünie

Heruitgave eerste twee albums Gotcha!

Er is een reünie aanstaande van Neerlands meest spraakmakende p-funkband ooit, in bijna originele formatie en onder de naam Gotcha! Allstars. Het doel van de band is om nog in 2009 een korte tour door.....meer »»

Orange Smart Power

Slimme baskasten van Orange

Orange heeft onder de naam Smart Power een paar bijzondere baskasten op de markt gebracht. Bij deze slimme kasten zitten de luidsprekers achter elkaar: één gelijk achter het speakerdoek en één dieper .....meer »»

Primitive! Volume 6

Internationaal garagerockfestival in Rotterdam

Het jaarlijkse garagerockfestival Primitive! beleeft van donderdag 25 t/m zaterdag 27 juni de zesde editie en verhuist hiervoor naar poppodium Watt, in het hart van Rotterdam. De grote publiekstrekker.....meer »»

Gibson Store online

Webwinkel opent virtuele deuren

"Er ging geen dag voorbij dat onze klantenservice niet overspoeld werd met vragen om Gibson T-shirts en accessoires. We hebben jullie luid en duidelijk gehoord en nu krijgen jullie waar jullie o.....meer »»

Nieuwe Laney versterkers

Cub 8 & 10, PRISM-serie en LH-50 top

Laney brengt ons een aantal zeer diverse nieuwe gitaarversterkers. In de strijd om de liefhebber van kleine buizenversterkers komt de Engelse bouwer ten eerste met twee modellen: de Cub 8 met één volu.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken