Tonex ODS Legends Signature Collection

Tonex ODS Legends Signature Collection

Digitale modellen van vier legendarische Dumble Overdrive Specials

IK Multimedia brengt de ODS Legends Signature Collection uit voor Tonex. ODS Legends is de eerste in een nieuwe serie van Signature Collections en biedt gitaristen directe toegang tot vier onbetaalbar.....meer »»

Release van de Week: Dool - Visions Of Summerland

Vandaag verschenen: 24 november 2023

Twee dagen voor kerst had Dool vorig jaar een bijzonder optreden in de monumentale Arminiuskerk in hun thuisstad Rotterdam. Het optreden is opgenomen en verschijnt vandaag onder de titel 'Visions Of S.....meer »»

Lâg Guitars presenteert de BlueWave-serie akoestische gitaren

Nieuwe Smart Guitar-modellen in de Smart Lâg-serie.

Na de release van de eerste Smart Guitar presenteert Lâg nu de nieuwe BlueWave-serie. Lâg maakt de Smart Guitar toegankelijker, zowel qua kosten als qua gebruik. De serie bestaat uit twee BlueWave 1.....meer »»

De gitaarbouwers op Amsterdam Guitar Heaven, vandaag, zaterdag 25 november

8 luthiers exposeren op de Gearshow Gitaar & Bas

Op de gitaarbeurs van Amsterdam Guitar Heaven zijn meer dan 70 merken gitaren, bassen, amps, effecten en accessoires aanwezig. De bijzondere gitaren en bassen van maar liefst acht gitaarbouwers zullen.....meer »»

Palmer PWT 12: Powersupply met USB

Veelzijdige powersupply met mogelijkheid tot uitbreiding

Palmer heeft verschillende powersupply's voor pedalen en pedalboards. De PWT 12 IEC is het vlaggenschip met de meeste mogelijkheden......meer »»

Release van de Week: Kenny Wayne Shepherd - Dirt On My Diamonds

Vandaag verschenen: 17 november 2023

Dirt On My Diamonds schreef Kenny Wayne Shepherd in de legendarische FAME Studios in Muscle Shoals, Alabama. Hij daagt de traditionele grenzen van de blues uit en omarmt een eclectische mix van modern.....meer »»

Koop een Taylor en krijg een gratis Baby Taylor of een GS Mini! *

GET ONE / GIFT ONE HOLIDAY EVENT

Koop een American Dream gitaar uit de 200, 300 of 400 serie en krijg een gratis Baby Taylor BT1! Of koop een 500 Serie of hoger en krijg een gratis GS Mini Sapele!.....meer »»

De 10 beste Stones-riffs aller tijden & riffin' Keith Richards-stijl

Video en audio bij de feature in Gitarist 393, december 2023

The Rolling Stones zijn terug - en hoe! Met het verschijnen in oktober van het nieuwe album ‘Hackney Diamonds’ beschrijven we in Gitarist 393, december 2023 de 10 beste Stones-riffs aller tijden, .....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken