Release van de week: The Rolling Stones - Hackney Diamonds

Release van de week: The Rolling Stones - Hackney Diamonds

Vandaag verschenen: 20 oktober 2023

The Rolling Stones zijn terug - en hoe! 'Hackney Diamonds' is het 24e studioalbum van de Stones en het eerste in 18 jaar. Fans hebben veel geduld moeten hebben, maar het lijkt het wachten waard gewees.....meer »»

Boss Katana amps - een overzicht - plus een uitgebreide test van de Katana-50 MkII EX 1x12 combo

Van de Katana-Mini en de draagbare Katana-Air voor onderweg tot de topmodellen Katana Artist heads, cabs en combo's voor op de podia, Boss biedt een uitgebreide keus in Katana amps. In Gitarist 392,.....meer »»

Lari Basilio: techniek en melodie

Video en audio bij het interview in Gitarist 392, november 2023

De Braziliaanse gitariste Lari Basilio maakt indruk met haar fabelachtige techniek en gevoel voor melodie. Ze speelde met de grootste namen uit de business en heeft inmiddels een behoorlijke naam voor.....meer »»

Niks dan licks

Audio bij de workshop in Gitarist 392, november 2023

In Gitarist 392, november 2023 vind je de noten en tabs bij deze workshop. In deze serie geven we elke maand een gevarieerde verzameling licks in de stijl van bekende gitaristen op drie moeilijkheidsn.....meer »»

The Teskey Brothers: zingen en gitaarspelen als tweede natuur

Video en audio bij het interview in Gitarist 392, november 2023

Door hun warme soulsound toverden The Teskey Brothers de grote Maas-zaal op North Sea Jazz in een mum van tijd om tot een intieme gelegenheid. In Gitarist 392, november 2023 spreken we de Australische.....meer »»

Video bij de test van de EVH 5150 Iconic 15W 1x10 Combo

Modern icoon - lees ook de test in Gitarist 392, november 2023

EVH introduceert een compacte nieuwkomer in de betaalbare Iconic-reeks in de vorm van deze 15-watt 1x10 combo. In Gitarist 392, november 2023 checken we of deze zeer betaalbare amp alle geluiden produ.....meer »»

De rECO serie: gitaren van lokaal hout

Baton Rouge en La Mancha doen het met de rECO serie

Bestacoustics Reinhardt gaat met de merken Baton Rouge (staalsnarig) en La Mancha (nylonsnarig) gitaren bouwen van de bomen uit onze achtertuin. Een nieuwe stap in het verbeteren en duurzamer maken va.....meer »»

Get'm Get'm handgemaakte straps - een overzicht

Nu distributie via Algam Benelux 

Ze worden gemaakt in Los Angeles, zijn comfortabel, sterk, duurzaam en handgemaakt, de gitaarbanden van Get’m Get’m, het bedrijf van Virginia Castro dat veel bekendheid verwierf met straps maken v.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken