Breedlove's nieuwe Solo serie

Breedlove's nieuwe Solo serie

Gemaakt voor songwriters

Breedloves 2014 Solo serie bestaat uit een aantal modellen die speciaal zijn gemaakt voor songwriters. Om een goede en luide klank te geven voor de bespeler zelf hebben deze gitaren een extra klankgat.....meer »»

Video's bij de tests in Gitarist 279

Fender, Gibson, Peavey

De tests van de Fender 60th Anniversary American Vintage Stratocaster, Gibson Derek Trucks SG en Peavey ValveKing 20 uit Gitarist 279, juni 2014 hebben we op video vastgelegd en kun je in dit artikel .....meer »»

IJsman: Thomas Gabriel Fischer

Video en audio bij het interview in Gitarist 279

Met Hellhammer stond Thomas Gabriel Fischer – of Tom G Warrior, zo u wilt – aan de wieg van de extreme metal. Na met Celtic Frost de meest avant-gardistische uithoeken van het genre te hebben verkend,.....meer »»

Bløf: gear talk

Audio en video bij het interview in Gitarist 279

Het gaat Bløf voor de wind. Hun kersverse album ‘In Het Midden Van Alles’ kwam binnen op 1 in de albumchart en onlangs mochten de Zeeuwen de Edison Pop Oeuvreprijs in ontvangst nemen. En dan staan ze .....meer »»

Basnoten Gitarist 279 - workshop

Latin deel 5 - Chachacha

In Gitarist 279, juni 2014, vind je de noten en tabs bij deze workshop. In deze aflevering blijven we in Cuba, het land van de vette grooves. We kijken naar de bas in de chachacha......meer »»

Slidekoning Derek Trucks

Audio bij het interview in Gitarist 279

Derek Trucks is waarschijnlijk de beste slidegitarist van dit moment en wordt bewonderd door iedereen, van Guthrie Govan tot Eric Clapton. In Gitarist 279, juni 2014 vragen we Trucks tips om naar de h.....meer »»

Jeff Beck, Pat Metheny, Joe Satriani, Bootsy in Utrecht

TivoliVredenburg maakt vliegende start

Nog voordat de gloednieuwe Utrechtse muziektempel officieel is geopend, struikel je er al over de grote namen. Jeff Beck, Pat Metheny, Joe Satriani, Bootsy Collins en Jonny Lang zijn nog maar enkele v.....meer »»

Rich Robinson terug met soloalbum en tournee

Rootsrock met creatief gitaarspel

Rich Robinson is bekend geworden als gitarist, songwriter en mede-oprichter van The Black Crowes. Wereldwijd verkocht deze band meer dan 35 miljoen platen. Naast zijn werk met The Black Crowes heeft d.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken