Greg Howe in Assen

Gratis extra concert tijdens NGA

Artist news 03-11-2008 14:19

De Amerikaanse shredder extraordinaire Greg Howe geeft naast zijn clinic op vrijdagmiddag 7 november ‘s avonds ook een extra concert tijdens de National Guitar Awards in Assen. Het optreden vindt plaats in Club Diana, begint om 21.00 uur en is gratis toegankelijk!

Greg Howe is bekend van zijn sublieme solowerk en als gitarist van o.a. Justin Timberlake, Enrique Iglesias en Michael Jackson. Zijn laatste soloalbum ‘Sound Proof’ verscheen afgelopen zomer. Gitarist schreef hierover:
“Tegenwoordig brengt hij een heel eigen, virtuoze mix van metal, rock, blues, jazz en funk. In tegenstelling tot veel andere gitaarhelden zorgt Greg voor pakkende tunes en interessante akkoordenschema’s om zijn fabelachtige legatotechniek overheen te gieten. Zo is Emergency Seat een puur hardrocknummer, maar Reunion een heerlijke samba. Een afwisselend album vol spetterend gitaarwerk.”

De clinic van Greg Howe op 7 november start om 15.00 uur en is eveneens gratis, maar aanmelding vooraf is wel verplicht via daisybell@home.nl

Zie voor meer info over de spectaculaire 10-jarige jubileumeditie van de National Guitar Awards het novembernummer van Gitarist (212) en nationalguitarawards.com

Edities bij dit artikel

zoeken
zoeken