Ben jij 'De Beste Gitarist van Nederland'?

Roodshow en Gitarist zijn op zoek! Doe mee vóór 1 februari!

Gitarist Extra 19-01-2013 17:02

Radio 2's Roodshow lanceert samen met Gitarist een competitie waaruit in maart De Beste Gitarist van Nederland komt rollen. Wil jij die titel verdienen en een jamsessie met Mark Knopfler winnen? Speel dan mee op een nummer uit de Top 2000 en zet 't voor zaterdag 1 februari op You Tube! Jury: Jan Akkerman, Rob Winter, JB Meijers, en redacteuren van Gitarist en Roodshow.

Klik hier voor het inschrijfformulier 'De Beste Gitarist van Nederland', op de site van Avro's Roodshow.

In de Roodshow draait Jan-Willem Roodbeen elke werkdag van twee tot vier de lekkerste muziek op Radio 2, waaronder veel classic rock én nieuw tracks. Een middagshow waar de liefde voor muziek van af spat!  

De Roodshow organiseert samen met Gitarist de competitie 'De Beste Gitarist van Nederland'. 

Laat je horen, gitaristen van Nederland, en wellicht jam jij in 2013 met Mark Knopfler. Want dat is de hoofdprijs!  De nummers twee en drie krijgen respectievelijk een BOSS RC-30 en eenBOSS RC-3 Loop Station en natuurlijk kaartjes voor het concert van Mark Knopfler op 14 mei.

Wat moet je doen?

Kies een solo uit de Top 2000 van dit jaar waarop je kunt laten horen wat jij in huis hebt als gitarist.

Neem die solo op, zet ’m op YouTube en mail ons de link. Jij, meespelend, solerend, alles uit de kast trekkend op die track naar keuze: oud, nieuw, pop, rock: alles mag, als het maar in de Top 2000 staat.

Deadline
De deadline voor de uploads naar YouTube is 1 februari!

De eerste video's
Bekijk de eerste bijna zestig video's die inmiddels ingestuurd zijn op de site van Roodshow.

Jury
De video's wordem beoordeeld door een jury van de redacties van de Roodshow en Gitarist en drie gitaristen: Jan Akkerman, JB Meijers en Rob Winter.

Hoofdprijs: Mark Knopfler!
Acht halve finalisten strijden vervolgens in februari in de Roodshow, live on air, om een plek in de feestelijke finale. De finale wordt op 1 maart op locatie live voor publiek gespeeld. Ben jij de Beste Gitarist van Nederland? Dan wil Mark Knopfler graag samen met jou jammen voorafgaand aan zijn concert, in de Ziggo Dome op 14 mei...

Maar er is meer!
Elk van de drie finalisten gaat met een prijs naar huis. Voor de winnaar is er de ontmoeting en jam met Mark Knopfler en een door Knopfler gesigneerde gitaar.
De nummers twee en drie krijgen respectievelijk een BOSS RC-30 en een BOSS RC-3 Loop Station en natuurlijk kaartjes voor het concert van Mark Knopfler op 14 mei.

Klik hier voor het inschrijfformulier op de site van Avro's Roodshow

Medewerkers van Gitarist en AVRO Roodshow zijn uitgesloten van deelname. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

zoeken
zoeken