DWDD video: 1960 Gibson Les Paul en de reissues

1960 Gibson Les Paul Standard vs Gibson Custom Shop reissues

Gitarist Extra 28-03-2013 06:03

Het artikel in de april-editie van Gitarist leidde tot het item op 28 maart in De Wereld Draait Door: Rob Winter, gitarist van Marco Borsato, en Robbert van der Ende van Max Guitar laten de ins en outs van de 1960 Gibson Les Paul zien! We hebben Matthijs van Nieuwkerk van alle informatie voorzien en daar kwam een mooi item uit tot stand! Bekijk hier de video met het DWDD-item en onze eigen video met het uitgebreide videovergelijk van een Gibson Les Paul uit 1960 en Gibson Custom Shop reissues van dezelfde soort gitaar. Rob Winter doet de speel- en soundtest. Voor het eerst ooit heeft hij zo'n echte oude Gibson in z'n handen. Robbert van der Ende van Max Guitar legt veel uit over de ins en outs van het origineel en de reissues.

Matthijs van Nieuwkerk gaf op 28 maart in De Wereld Draait Door alle honneurs aan ons magazine Gitarist. Het artikel in de april-editie leidde tot het item met Rob Winter, gitarist van Marco Borsato, en Robbert van der Ende van Max Guitar, die de ins en outs van de 1960 Gibson Les Paul lieten zien! 

Kijk hier het item in de Wereld Draait Door. 



Lees het hele verhaal over deze vergelijkingssessie in Gitarist 265, april 2013. Nú in de tijdschriftwinkel en muziekhandel!
Of bestel 'm bij ons en we sturen je deze editie toe. Klik hier

Downloaden van deze Gitarist kan ook. Voor iPad en Android tablets en pc en Mac computers. Klik hier om 'm direct te downloaden via de AKO Magworld app; € 3,95

Onze eigen video met Rob Winter en Robbert van der Ende 
Natuurlijk kunnen we in onze eigen video, aanleiding tot het item in De Wereld Draait Door, nog veel dieper op de ins en outs van de 1960 Les Paul en de reissues ingaan.

Bekijk hier de video die we maakten van Rob Winter terwijl hij de diverse gitaren bespeelt: 'dit is echt de eerste keer dat ik op zo'n echte vintage Les Paul speel.' Robbet van der Ende van Max Guitar legt veel uit over de gitaren.

  

Win kaarten voor het Gibosn Custom Shop Event op 14 april
Max Guitar organiseert een bijzonder evenement op zondag 14 april in het Carlton Ambassador hotel in Den Haag. Productexperts van de Gibson Custom Shop komen persoonlijk tekst en uitleg gegeven en smakelijke verhalen vertellen, prettig gecombineerd met een whisky-proeverij. Je komt uit Tenessee of niet, per slot van rekening. Gitarist verloot vier tickets. Ding mee! Lees verder.  

 

zoeken
zoeken