Win een Bogner distortionpedaal! (t.w.v. € 260,- / € 305,-)

Gitarist Extra 19-04-2013 13:18

Bogner versterkers zijn wereldvermaard en je vindt ze terug in de backline van menige stergitarist. Om de Bogner sound voor iedereen beschikbaar te maken, bracht het bedrijf drie pedalen uit met geluiden van een aantal van zijn bekendste modellen.

Zo zijn de Ecstasy Blue en Red gebaseerd op respectievelijk het ‘blue’ en ‘red’ kanaal van de Ecstasy amp, terwijl het Überschall pedaal zijn sound ontleent aan de gelijknamige versterker. En het blijft niet bij één geluid. Een veelvoud aan schakelaars op de pedalen biedt je allerlei opties, van modes en pre-EQ-instellingen tot geluidskarakteristeken van verschillende versies van de desbetreffende Bogner versterker.
Klinkt goed? Het kan nog beter! Gitarist geeft namelijk alle drie de pedalen weg. Je kunt dus kans maken op een Bogner Ecstasy Blue óf Red óf een Überschall.

WIL JE EEN VAN DEZE PEDALEN WINNEN?

Stuur een mailtje via deze link met je naam, adresgegevens, telefoonnummer en de naam van het pedaal dat je wilt, en geef antwoord op de volgende vraag:

Hoe heet de mede-eigenaar en naamgever van Bogner voluit?

Je kunt meedoen tot 17 juni 2013.

Uit de inzendingen met het juiste antwoord wordt een winnaar getrokken. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. De winnaar wordt telefonisch of per e-mail op de hoogte gebracht. De uitslag wordt bekendgemaakt in het julinummer van Gitarist.

zoeken
zoeken