Fender Custom Shop Event Den Haag

Master builder Paul Waller te gast op 13 oktober

Gitarist Extra 07-10-2013 13:53

Net als in 2012 organiseert gitaarwinkel Max Guitar ook dit jaar een Fender Custom Shop Event. Deze dag zal op 13 oktober plaatsvinden in het Carlton Ambassador Hotel te Den Haag. Speciale gast tijdens deze gelegenheid is Paul Waller, master builder van de Fender Custom Shop.

Waller bouwde zijn eerste gitaar op zijn veertiende. Hij heeft onder andere Fender Custom Shop basgitaren voor Adam Clayton van U2 gebouwd, heeft meegewerkt aan een Custom Shop Stratocaster voor Ron Wood van de Rolling Stones en leverde ongebruikelijke handgesneden arch-top en 'carved brick' Telecasterontwerpen. Waller zal veel vertellen over de Custom Shop, maar er is ook ruimte om vragen te stellen over alles wat met de Custom Shop te maken heeft.

Muziek en wijnen

Verder zullen diverse artiesten optreden en zijn er veel Custom Shop Fenders te bewonderen. Bovendien kun je genieten van een selectie aan Californische wijnen. Er zijn dan ook tickets met en zonder wijnproeverij te verkrijgen.

De deuren gaan open om 13:00 uur, het event begint officieel een uur later. Kaarten zijn te verkrijgen via www.maxguitarstore.com

Zie hieronder een impressie van het Fender Custom Shop Event uit 2012.

zoeken
zoeken