Gitaarkamp Jongeren en Volwassenen

Met Guthrie Govan, René van Barneveld, Jan Akkerman e.v.a.

Gitarist Extra 29-04-2014 11:05

Opnieuw is Gitarist partner van het Gitaarkamp, dat opnieuw in twee aparte edities gaat plaatsvinden in lente en zomer 2014. Eerst is er een lang weekend voor volwassenen in mei, gevolgd door een zesdaags kamp voor jongeren in juli.



Al voor de derde keer is Gitarist partner van het jaarlijkse Gitaarkamp dat als altijd in twee edities plaatsvindt. Er is het Gitaarkamp Volwassenen dat in het weekend van 23 mei plaatsvindt, met onder de docenten Guthrie Govan en René van Barneveld. En er is het Gitaarkamp Jongeren, een week lang vanaf 21 juli, met onder andere Jan Akkerman en John F. Klaver als docenten.  

Gitaarkamp volwassenen
Met Guthrie Govan, René van Barneveld e.v.a.
Het volwassenenweekend is er voor gitaristen vanaf 18 jaar die beter willen worden en met anderen willen samenspelen. Drie dagen lang volg je workshops, woon je clinics bij van bekende gitaristen en is er héél veel gelegenheid om te jammen met anderen. Je slaapplek is geregeld en er wordt voor je gekookt zodat jij je 100 procent kunt focussen op muziekmaken.Het programma:

vr 23 mei: Joscho Stephan (Gipsy)
za 24 mei: Bob Gelissen (Guitaerobics), clinics Lars de Rijck (fingerpicking), Bob Gelissen (bluegrass), John F. Klaver (blues), Maarten de Krosse (gitaararrangementen), René van Barneveld (slide), Gitaar10kamp,  jamsessies

zo 25 mei: Bob Gelissen (Guitaerobics), clinic Guthrie Govan, dinnershow (repetities en concert)

Bekijk het uitgebreide artikel op Gitarist.nl over Guthrie Govan, inclusief video's, en lees het interview in Gitarist juli 2013. 

Kosten € 295,- (all-in).

Mei: 23 t/m 25, Gitaarkamp volwassenen, Epe

 

Gitaarkamp jongerenweek
Met Jan Akkerman, John F. Klaver e.v.a.

Ben jij tussen 13 en 17 jaar oud en wil je deze zomer een week lang van alles doen wat te maken heeft met gitaarspelen? Zoals het meedoen met workshops, het bijwonen van clinics van bekende artiesten en vooral heel veel samenspelen? Dan is Gitaarkamp voor jou! Docenten zijn onder anderen John F. Klaver en Jan Akkerman.

Wat doe je op Gitaarkamp? Allereerst héél veel gitaarspelen natuurlijk! Maar daarnaast zijn er ook nog veel andere dingen te doen. Zo staat er een ‘wii’ met Guitar Hero, is er een dropping, een luchtgitaarwedstrijd, een spellenavond, en wordt er gebarbecued en vuurtje gestookt. Het clubhuis van hockeyvereniging Amstelveen wordt omringd door sportvelden, dus als je even iets anders wilt doen dan gitaarspelen is er ruimte genoeg voor een potje voetbal of om gewoon even te chillen…

Kosten: € 375,- (all-in)

Juli: 21 t/m 26, Gitaarkamp jongeren, Amstelveen

Je kunt je inschrijven op www.gitaarkamp.nl.

zoeken
zoeken