Mark Lettieri: cool, uniek & speciaal

Audio en video bij het interview in Gitarist 367

Gitarist Extra 16-09-2021 10:09

Mark Lettieri is een bezig baasje. Naast zijn werk met Snarky Puppy en de samenwerking met Cory Wong in de Fearless Flyers heeft hij zes albums op zijn eigen naam staan, waarvan de laatste, ‘Deep: The Baritone Sessions Vol. 2’, dit jaar verscheen. Nu er ook nog een PRS gitaar uitkwam met zijn naam erop, werd het hoog tijd om bij te praten. In Gitarist 367, oktober 2021 doen we dat in een interview. Hier vind je video's van o.a. zijn PRS Fiore signature en een tour van zijn pedalboard. Ook is er een Spotify-link naar zijn nieuwe album.

In het interview praten we uitgebreid met Mark over zijn eerste signaturegitaar, de PRS Fiore, die we in het oktobernummer ook testen. In onderstaande video laat Mark horen en zien wat de Fiore allemaal in huis heeft:  

In deze video van het nummer Pulsar van zijn laatste album ‘Deep: The Baritone Sessions Vol. 2’ speelt Mark alle gitaren en baritongitaren (plus ook nog een bas): 

Beluister hier ‘Deep: The Baritone Sessions Vol. 2’, dat in april verscheen.

In 2019 nam Gitarist-redacteur Steven Faber samen met Mark diens versterker & effecten set-up door. We maakten er deze video van: 

zoeken
zoeken