Op bezoek bij Star’s Music in Brussel - rondleiding, foto's en video's

Goed gevulde gitaarwinkel in het hart van Brussel

Gitarist Extra 13-12-2022 09:12

Nabij station Brussel Centraal vind je de meest recente uitbreiding van de Franse muziekwinkelketen Star’s Music. De winkel aan de Zuidstraat 145 specialiseert zich in gitaren, waarvan ze er heel veel hebben. In Gitarist 377, augustus 2022 vind je het verslag van het bezoek dat Gitarist-redacteuren Steven Faber en Co Koenen aan Star's Music brachten. Hier zie je de video die ze er schoten plus extra foto's van het gevarieerde aanbod van deze mooie winkel.

Een rondleiding door de winkel laat veel elektrische gitaren zien van Gibson, Fender en Ibanez, wel drie rijen hoog! Bijzonder is het brede aanbod tot in de hoogste series: Gibson Murphy Lab Les Pauls, Ibanez signatures van Vai en Satriani en Fender Custom Shop Strats hangen tussen instrumenten uit de meer betaalbare series.   

Videotour langs de elektrische gitaren in de winkel 

Links een wand vol Fenders, rechts Vai en Satriani signatures tussen andere Ibanez modellen

In de speelcabine staat een representatieve selectie versterkers: Fender en Marshall maar ook Supro en Kemper. 

Bij de verbouwing van de winkel kwam een mooi geornamenteerd plafond tevoorschijn 

Achterin de winkel bevinden zich twee ruimtes vol akoestische gitaren: de Taylor room, door Taylor zelf ingericht met een representatieve selectie van hun modellen, en een ruimte met veel Martins naast steelstrings van Lâg en Epiphone en een aantal gloednieuwe Fender Player Acoustasonic Teles. 

Videotour langs de akoestische gitaren in de winkel 

Voor Martins kun je zeker ook terecht bij Star's Music

 

Een comfortabele sofa staat klaar om gitaren op uit te proberen, maar je kunt ook voor een krukje kiezen  

 

Links: Star's Musics store manager Tobias Le Compte (links) en Gitarist-redacteur Co Koenen in de Taylor room. Rechts: het aanbod basgitaren van Star's Music Brussel omvat klassiekers van Fender en Music Man, moderne Warwicks en betaalbare Sire modellen

Ga voor meer info over Star's Music en hun webwinkel naar stars-music.nl

  

zoeken
zoeken