Mods & Rockers

Video bij de test van de Fender JV Modified ’50s Telecaster & ’60s Stratocaster in Gitarist 378, september 2022

Gitarist Extra 18-08-2022 12:08

Veertig jaar na de introductie van de in Japan gemaakte JV Strat en Tele brengt Fender de reeks terug met nieuwe, gemodificeerde uitvoeringen die het beste van toen en nu te bieden hebben. In Gitarist 378, september 2022 pluggen we beide gitaren in en kijken wat er veranderd is én wat hetzelfde is gebleven. Krijg hier in de video een indruk van de vele sounds die deze moderne JV's te bieden hebben.

Toen we voor het eerst hoorden dat Fender JV- reissues ging uitbrengen omdat de introductie van de in Japan gemaakte modellen veertig jaar geleden plaatsvond, dachten we dat het om nauwkeurige replica’s van die destijds baanbrekende modellen zou gaan, die op hun beurt weer teruggrepen op de Strats, Teles en Precision en Jazz bassen uit het gouden pre-CBS tijdperk van het merk. .

Dat bleek echter niet het geval, maar teleurgesteld zijn we niet want we hebben hier te maken met interessante en veelzijdige instrumenten, met extra schakelmogelijkheden voor extra geluiden. Check de test van de '50s Telecaster en ’60s Stratocaster in het blad en bekijk hier de lange video waarin beide gitaren van alle kanten bekeken worden en bespeeld.  

 

 

zoeken
zoeken