Video bij de test van de PRS SE DGT

Man op de maan - lees ook de test in Gitarist 385, april 2023

Gitarist Extra 23-03-2023 10:03

De lang verwachte PRS SE DGT - de David Grissom Tremolo - is eindelijk in ons land verkrijgbaar. Wij waren benieuwd hoe deze betaalbare SE-versie zich verhoudt tot het klassieke Core-model. In Gitarist 385, april 2023 lees je onze bevindingen.

Dit is een extra web-item naar aanleiding van een artikel in Gitarist 385, april 2023. Vanaf vrijdag 24 maart in de winkel. Of je kunt deze editie bestellen in onze webshop Muziekmagazines.nl. We sturen Gitarist op zonder verzendkosten.

Een jaarlang werkte PRS aan een SE-uitvoering van de al lang lopende David Grissom Tremolo (DGT). Grissom heeft niet de A-status van andere endorsers als bijvoorbeeld John Mayer, maar hij speelde een belangrijke rol bij de ontwikkeling het McCarty Model, dat in 1994 verscheen als eerste, meer vintage georiënteerde PRS gitaar.

Nu is er dus de SE DGT, gebouwd in Indonesië voor een prijs die voor de meeste gitaristen behapbaar is. In Gitarist 385, april 2023 kijken wat hij voor dat geld te bieden heeft. Hier kun je de video bekijken:

zoeken
zoeken