Het kerstnummer van Gitarist is uit!

Vandaag in de winkel en gisteren, vandaag of morgen bij de abonnees in de bus

Gitarist Extra 22-12-2023 11:14

Als de post een beetje z'n best doet hebben de abonnees de nieuwe editie Gitarist inmiddels in de bus. De eerste van de nieuwe jaargang, ons 34e alweer!, nummer 394. Zie hieronder de highlights uit deze editie.

Gitarist 394, januari 2024, ligt nu in de winkel!  

•   Bestel de nieuwe editie online bij ons via de site - kies voor ‘nieuwste editie van Gitarist’ (€ 7,95, geen verzendkosten!). Klik hier. Abonnee worden mag ook natuurlijk!

•   Of koop Gitarist in tijdschrift- of boekwinkel in Nederland en België!


Highlights in deze editie: 

Fender bracht onlangs groot nieuws met haar Tonemaster. We testen dit digitaal modelingboard in deze editie!

Ook tests van een Iceman van Ibanez, een Jim Root-signature San Dimas Style 1 van Charvel, een duo krachtige Laney minitops en twee elektro-akoestische gitaren met een Fishman Fluence pickup van Fender.

Emily Wolfe is kwaad over alle ontwikkelingen in de wereld. Op haar nieuwe album schreef en speelde ze het van zich af, zo vertelt ze Gitarist.
Laurens Houvast vertelt hoe Cryptosis op hun nieuwe ep hun sound nog verder verdiept hebben en Schotse virtuoos Roy Marchbank leert ons dat je gewoon keihard moet werken om heel goed te worden.

In november beleefden we het Amsterdam Guitar Heaven event. In dit nummer een 5-pagina foto-impressie van deze geweldige dag.

Ook: Malcolm Bruce, Jordy Sanger, Mike McCready en een vooruitblik op EurosonicNoorderslag.

•  Je kan Gitarist ook downloaden voor alle tablets en smartphones via Readly. Readly is ook op je laptop of desktop te bekijken. 
Als je een Readly abonnement neemt kan je ook de eerder verschenen edities lezen, zie hieronder!

 

zoeken
zoeken