WIN een zelfontworpen Taylor

Taylor introduceert SolidBody Configurator

Gitarist Extra 22-11-2011 14:11

In Gitarist 247 noemden we ‘m al even: de Taylor SolidBody Configurator. Met dit programma op de website van Taylor kun je zelf je eigen SolidBody samenstellen, Taylors elektrische massieve gitaar.

Het is helemaal niet moeilijk: de Configurator leidt je stap voor stap door het ontwerpproces, van bodyvorm en kleur tot elementconfiguratie en brugtype. Een paarse gitaar met een zwarte parelmoeren slagplaat en drie minihumbuckers? Het behoort tot de mogelijkheden. Ben je eenmaal tevreden over je ontwerp, dan kun je dit naar Taylor sturen waarna zij ermee aan de slag gaan en de gitaar voor je bouwen.

Om de SolidBody Configurator te introduceren heeft Taylor samen met Gitarist een wedstrijd opgezet. Klik op onderstaande link om naar de Configurator te gaan, en stel je eigen SolidBody samen. Ben je helemaal tevreden over het ontwerp, download dit dan als jpeg (‘Download Image’) en mail dit samen met het antwoord op de volgende vraag naar info@gitarist.nl onder vermelding van ‘Taylor SolidBody wedstrijd’:

Welke twee Taylor SolidBody modellen zijn er?

KLIK HIER VOOR DE TAYLOR CONFIGURATOR

zoeken
zoeken