Mark Knopfler - All Time Favorite Gitarist Wereld - Gitarist Poll Awards 2021

Uitslag van de Gitarist Poll - Bijna 4000 lezers van Gitarist hebben gestemd

Muzieknieuws 22-02-2021 23:02

Bijna 4000 lezers van Gitarist en bezoekers van Gitarist.nl hebben gestemd in de verkiezingen voor de Gitarist Poll Awards 2021! Tussen 10 en 25 februari maken we de uitslagen bekend van deze 11de editie van de Gitarist Poll, hier op Gitarist.nl, elke dag in een paar categorieën. In Gitarist 360, maart 2021, die uitkomt op 25 februari, vind je de volledige uitslag. In onderstaand artikel vind je de Top 5 in de categorie All Time Favorite Gitarist Wereld, met op nummer 1: Mark Knopfler.

De Gitarist Poll Awards zijn dé graadmeter van wat ‘in’ is op dit moment wat betreft gitaarspel en gitaarproducten. Het stemformulier werd meer dan 11.000 keer gedownload. Er werden er iets minder dan 4000 daadwerkelijk ingevuld.

Sinds het instellen van deze categorie kregen respectievelijk Jimi Hendrix, Eric Clapton, Jimmy Page, Eddie Van Halen, Prince, David Gilmour, Gary Moore en Brian May een Gitarist Poll Award in deze categorie. Zij zijn daarmee in de volgende polls niet meer herkiesbaar

All Time Favorite Gitarist Wereld

  1. Mark Knopfler 
  2. Slash 
  3. Steve Vai 
  4. Carlos Santana 
  5. Rory Gallagher

De Gitarist Poll 
We presenteren verspreid over een aantal dagen de uitslag van de 11de Gitarist Poll. Wie vonden de lezers van Gitarist en de bezoekers van Gitarist.nl de beste, leukste, origineelste of meest bijzondere gitaristen van het afgelopen seizoen? En welk product het meest opvallend? 

Er is enorm veel gestemd via Gitarist.nl. Dank voor jullie enthousiaste input!

In Gitarist 360 (maart 2021), die uitkomt op 25 februari 2020, vind je het volledige overzicht. Deze editie bestellen of een abonnement nemen? Ga naar https://muziekmagazines.nl/gitarist  

zoeken
zoeken