Gitarist Digitale Editie - handleiding voor de AKOapp

Hoe kan ik de Digitale Editie van Gitarist lezen op tablet, laptop of desktop?

Gitarist Extra 15-08-2012 16:08

Er is natuurlijk niets mis met het kopen van je magazine in de winkel of het horen van de plof op de deurmat, maar reken erop dat de digitale editie van Gitarist heel veel leuke extra’s te bieden heeft. Denk aan links naar uitgebreide informatie, video’s, audiovoorbeelden en slideshows! Daarnaast hoeft deze editie natuurlijk niet geprint of bezorgd te worden: vriendelijk voor de natuur, en voor je portemonnee!

Hieronder vind je een handleiding voor als je je weg wilt vinden naar de Digitale Editie van Gitarist.

Zorg ervoor dat je eerste de AKO app download. Daar kan je na installatie de edities van Gitarist downloaden.

PC/MAC:
De AKO app voor pc en Apple Mac kun je vinden door hier te klikken.

* Klik op de Download knop die op jou van toepassing is.

* Sla de file op naar een plek op je pc/mac waar je deze terug kunt vinden.

* Draai het installatieprogramma en installeer het programma op een plek naar keuze.

TABLET (iOS/Android):
* Zoek in de Android Market Place of Apple Store op je toestel naar AKO of MagWorld en installeer deze zoals je dat altijd doet.

Bekijk je deze pagina al op je tablet? Klik hier voor de iPad link en hier voor de Android link


EDITIE DOWNLOADEN
Na het downloaden van de app op computer of tablet zal de app op zoek gaan naar je accountgegevens. Als deze niet gevonden worden krijg je de vraag of je een nieuw account wilt aanmaken of met een bestaand account wilt inloggen.

* Om een nieuw account aan te maken moet je een e-mailadres invoeren en een paswoord kiezen.

* Navigeer onderin het scherm naar de middelste knop, AKO.

* Klik op AKO en je komt in de AKO winkel uit. Doe een zoekopdracht naar Gitarist of zoek naar ons onder het kopje Vrije tijd & Hobby’s.

* Selecteer de editie van Gitarist die je aan wilt schaffen (naast de laatste editie, staan eerdere edities ook online) en kies voor een los nummer of voor een abonnement van 3 of 8 nummers.

* Wanneer je een van de opties kiest kun je afrekenen via PayPal of iDEAL. Of je vult je winkelwagen verder aan voordat je dit doet.

*Selecteer onderin het tabblad Mijn Bladen door te klikken. Je zult zien dat je aangeschafte bladen verschijnen met een ronde, blauwe downloadknop. Klik en, als je verbinding meewerkt, staat je magazine klaar om te lezen!

WAT BIEDT DE DIGITALE EDITIE?
Je favoriete tijdschrift in digitale uitvoering! Goedkoper dan in de winkel en nooit meer ezelsoren of andere slijtage. Verder zijn alle weblinks in de bladen die je in de AKO store kunt vinden clickable.

Wij gaan een stap verder! In de digitale editie van Gitarist voegen wij iconen toe waarmee je toegang tot extra content krijgt!

Een handje geeft een link naar een webpagina aan. Hier kun je vaak aanvullende informatie over het betreffende onderwerp vinden. Denk aan een eerder interview met de betreffende artiest, een webartikel met aanvullende informatie, video’s en audio en heel veel andere leuke extra’s! (Let op: hier is een internetverbinding voor nodig)

 

Een videocamera icoontje betekent uiteraard een video. Dit kan een YouTube-video zijn van de artiest waar je over leest of een exclusieve video waarin je het product dat we testen in actie kunt zien én horen!

 

 

Een van de leukste dingen aan tijdschriften zijn de prachtige foto’s waar je je aan kunt vergapen. Een fotocamera icoon geeft aan dat er een foto-slideshow beschikbaar is. Klik en bekijk de foto’s die we wilden plaatsen, maar geen plek meer voor hadden.

 

Bij dit icoon kun je natuurlijk audio beluisteren! Bij tests kun je direct horen hoe het product klinkt. Ook kun je dit icoon terugvinden bij lessen zodat je direct kunt horen hoe die toonladder of dat effect moet klinken.



Veel plezier met de Digitale Editie van Gitarist!

zoeken
zoeken