Musikmesse - de video's

Videoreportages vanaf de beursvloer in Frankfurt

Gitarist Extra 30-04-2013 09:05

Drie dagen lang struinde de redactie van Gitarist de beursvloer van de Musikmesse in Frankfurt af op zoek naar de nieuwste gitaren, bassen, versterkers, effecten en meer. Het gedetailleerde, zes pagina's lange verslag lees je in Gitarist 266, mei 2013. Hier publiceren we twee videoreportages die Gitarist-redacteuren Co Koenen en Steven Faber tijdens de messe van half april maakten.

De weersvoorspelling voor Frankfurt was dit jaar niet zo best en ook over de hoeveelheid nieuwe producten waren, zo vlak na de NAMM en met het oog op de ‘crisis’, de verwachtingen niet al te hoog. Maar zie: de zon brak door boven de Messe en de hallen van het beurscomplex bleken meer dan goed gevuld met (bas)gitaren, versterkers en effecten. Genoeg om het redactieteam – ook weer gewapend met een videocamera – drie dagen lang bezig te houden en zes pagina’s van dit blad mee te vullen. Lees gauw verder...   

Musikmesse Frankfurt 2013 Gitarist Videoverslag - deel 1
In dit eerste deel laten we de nieuwe producten zien van Lag, Bogner, Yamaha, AMT en Orange. In deel 2 komen Martin, Blackstar, E-II by ESP, en Gibson aan bod. 


Musikmesse Frankfurt 2013 Gitarist Videoverslag - deel 2 
In dit tweede deel laten we de nieuwe producten zien van Martin, Blackstar, E-11 by ESP, en Gibson.



 

 

 


 

zoeken
zoeken