Gitarist videoreportages Musikmesse 2015

Orange, REVpad, Boss/Roland, Greenhouse, Pedaltrain, Guild

Gitarist Extra 30-05-2015 10:06

Jullie zijn het inmiddels van ons gewend. Bij een beursverslag in het blad hoort een videoreportage op de site. Steven Faber en Co Koenen nemen jullie weer mee langs een aantal stands op Musikmesse Frankfurt 2015 om daar van dichtbij de in het oog springende producten toe te lichten. Deze keer onder meer reportages vanaf de stands van Orange, Guild, Roland, Pedaltrain, Greenhouse Effects en GTC Sound Innovations. Lees ook ons Musikmesse-verslag in Gitarist 292, juni 2015!

De Musikmesse is traditiegetrouw de belangrijkste muziekbeurs van Europa, maar staat de afgelopen jaren onder druk. De NAMM show in Los Angeles groeit juist en is inmiddels dé beurs waar nieuwe producten gelanceerd worden en zaken worden gedaan. Toch ontdekten we weer heel wat nieuws in Frankfurt, waarvan verslag in Gitarist 291, juni 2015. In dit webartikel vind je de videoreportages de we in Frankfurt maakten.

Gitarist videoreportage, Vol.1: Orange 
Orange toonde een hoop nieuwe gear in Frankfurt, waarvan de Bax Bangeetar EQ/preamp het meest in het oog sprong. Samen met Ade Emsley van Orange laten we alle nieuwkomers de revue passeren.  

Gitarist-reportage Musikmesse 2015 Vol. 2: REVpad 
Een van de indrukwekkendste nieuwe producten in Frankfurt moet wel de Revpad van GTC Sound Innovations zijn. Deze draadloze controller in de vorm van een touchpad die je op je gitaar kunt bevestigen, laat je vele effecten aansturen. De video spreekt voor zich! 

 

Gitarist-reportage Musikmesse 2015 Vol. 3: Boss/Roland 
Boss maakte indruk op de Messe met de SY-300, een gitaarsynthesizer waarvoor je geen MIDI-element hoeft te monteren: gewoon inpluggen en spelen! Laat je overtuigen door de demo van Alex Hutchings.


Gitarist-reportage Musikmesse 2015 Vol. 4: Greenhouse 

Vier keer de Greenhouse Self-titled is de Self-titled 4x - logisch toch?  Je kunt vier effectmodules naar keuze plaatsen in de door jou gewenste volgorde: een compact, flexibel multi-effect.

 

Gitarist-reportage Musikmesse 2015 Vol. 5: Pedaltrain 
Directeur-eigenaar John Chandler demonstreert de volledig vernieuwde lijn pedalboards van Pedaltrain.

Gitarist-reportage Musikmesse 2015 Vol. 6: Guild 
Ruud Elbers van distributeur Gitaarbizz geeft de details over de nieuwe Guild Westerly Collection volmassieve gitaren. 

Lees ook ons Musikmesse-verslag in Gitarist 292, juni 2015!

 

 

 

zoeken
zoeken