aanmelden
Winnaars Pedaltrain contest bekend!
Lezers Gitarist en De Bassist konden meedingen
Gitarist Extra 02-07-2015 14:50
Onlangs breidde Pedaltrain zijn lijn pedalboards flink uit. Om dit te vieren stelde het merk een aantal Nano+ pedalboards met bijbehorende softcase ter beschikking voor de lezers van Gitarist en collega-blad De Bassist. Lees hier wie de winnaars zijn!

Pedaltrain is al jaren een toonaangevend merk op het gebied van pedalboards. Recent breidde Pedaltrain zijn lijn flink uit met maar liefst elf nieuwe ‘boards’. De bestaande modellen (die voortaan als Legacy reeks door het leven zullen gaan) hebben gezelschap gekregen van de Nano+, de Metro, Novo en Classic modellen (van elk drie uitvoeringen) en het nieuwe vlaggenschip de Terra 42, met zijn 1066 x 355 mm het grootste pedalboard in de reeks.

De nieuwe modellen hebben een verbeterd ontwerp. Zo is het railsysteem aangepast om kleine pedalen stabieler te kunnen bevestigen. Geheel nieuw zijn de draagbare grab-and-go Metro en true-bypassvriendelijke Novo pedalboards. Ook verbeterd zijn de bijbehorend softcases en tourcases, waarvan sommige liefst 35 procent lichter zijn geworden. 

En de winnaars zijn...soft
Ter gelegenheid van de introductie van de nieuwe pedalboards stelde Pedaltrain vijf Nano+ pedalboards met bijbehorende softcase ter beschikking. Hiervoor moesten de deelnemers naar www.pedalboardplanner.com waar ze de Pedalboard Planner vonden waarme ze zelf een pedalenplank konden samenstellen. Je kunt er een Pedaltrain model kiezen en daar je favoriete pedalen op plaatsen in de door jou gewenste volgorde. Was je helemaal tevreden over je effectset-up, dan kon je deze opslaan als ‘image’ en naar de redactie van Gitarist of De Basisst mailen.

Dit deden velen en uit de grote grabbelton van inzendingen trokken we de volgende namen:

Gitarist: Rob Sanders uit Maastricht, Frits Besseling uit Borne en O. Voorhoeve uit Middelburg

De Bassist: Judith Mellema uit Vlagtwedde en Marc Driessen uit Tilburg

Alle winnaars veel plezier gewenst met hun Pedaltrain!

www.pedaltrain.eu
www.face.be