GitaarDrieDaagse in Den Haag

Gepresenteerd door: Gitarist, Music Station en Jan Kuiper

Gitarist Extra 26-03-2007 12:08

Gitarist organiseert samen met gitarist Jan Kuiper en Music Station in Den Haag (de school van Cesar Zuiderwijk) op 10, 11 en 12 augustus aanstaande de GitaarDrieDaagse. Drie dagen lang gitaarlessen van de beste docenten! Dompel je onder, leer fingerpicken, schaaf je shredden bij en hoor honderden nieuwe licks!

Drie dagen lang in het pand van Musicon/Music Station in Den Haag: twaalf oefenruimtes voor de lessen in kleine groepjes van maximaal zes en een grote café-zaal voor de clinics. Tijdens de drie dagen zul je zes clinics volgen van bekende gitaristen, en tien tot vijftien privé-groepjes volgen. Van vrijdagochtend tien uur tot zondagavond zeven uur ben je onder de pannen, of je nou beginner of gevorderd bent.

De deelnameprijs bedraagt € 195,-, inclusief dagelijks een lunch en drie consumpties. De organisatie is momenteel nog bezig met het vastleggen van de gerenommeerde leraren. Er is ruimte voor maximaal 72 deelnemers.

Informatie?
Wil je meer informatie, vraag dan de informatiebrochure aan die binnenkort verschijnt. Bel 020 675 5308 of vraag ‘m aan via de website
of mail gitaardriedaagse@gitarist.nl.

Je kunt je ook meteen inschrijven, dan weet je zeker dat je een plaats hebt! Als je je inschrijft voor de GitaarDrieDaagse krijg je drie dagen lang lessen, lezingen, lesmateriaal, lunches en sessie. Genoeg stof om er weer een jaar tegenaan te gaan!

» Meteen inschrijven voor de GitaarDrieDaagse!
zoeken
zoeken