Vox AmPlug gratis bij abonnement Gitarist

Tijdelijke actie zolang de voorraad strekt!

Gitarist Extra 01-08-2008 02:13

Als je nu een jaarabonnement op Gitarist neemt krijg je er zo’n geweldige Vox AmPlug koptelefoonversterker bij cadeau. Twaalf edities Gitarist kosten € 59,- en de Vox AmPlug € 49,-, dus een jaar lang krijg je Gitarist voor 84 cent per editie in je brievenbus! En je hebt voortaan klassieke versterkersounds direct op je koptelefoon.

Ga naar www.gitarist.nl/abonnement en schrijf je meteen in als nieuwe abonnee.
Of bel 020 675 5308.

Je kan kiezen uit drie AmPlugs:
  • Classic Rock
    'Gives you the great high-gain sound of a UK-made 100W amp'
  • AC30
    'Emulates the AC30 top boost sound of a vintage VOX AC30'
  • Metal
    'Delivers the explosive roar of US high-gain metal sound'

In Gitarist hebben we de AmPlugs al getest en de conclusie van recensent Simon Bradley was juichend: "Kort gezegd: deze AmPlugs koptelefoonversterkers zouden heel goed het product van het jaar kunnen worden."
Zie Gitarist 202, januari 2008, pagina 60 voor de test van de Vox AmPlugs of surf naar www.voxamps.co.uk/amplug voor alle info.

De test uit Gitarist 202, januari 2008

We ontvangen regelmatig producten die je zou kunnen omschrijven als leuk of grappig en die daarna weer even gemakkelijk vergeten worden, maar deze koptelefoonversterkers vormen daarop een uitzondering. Kort gezegd: deze AmPlugs zouden heel goed het product van het jaar kunnen worden. Er zijn drie modellen met verschillende sounds - Metal, Classic Rock en AC30 – die rechtstreeks in je gitaar geplugd kunnen worden. Sluit je koptelefoon aan op de uitgang van het apparaat en daar ga je; simpel zat. Elke AmPlug is uitgerust met drie regelaars - gain, tone en volume - en er is een aux-ingang om je cd- of mp3-speler in te pluggen voor je eigen jamsessies.

Geluiden
De reden dat deze miniversterkers de luisteraar zullen overtuigen is dat ze over de gehele linie verbazingwekkend goed klinken. De diepte van het overstuurde geluid van de Metal AmPlug is bijzonder bevredigend, net als het gainniveau, terwijl het Classic Rock-model weer verassend vol en veelzijdig is.
Toch is de AC30 de beste van het stel, omdat hij echt klinkt als een klassieke 2x12 combo. Clean biedt het dat heerlijk dozige geluid dat we kennen van Beatles-opnames, terwijl opendraaien van de gain een authentieke crunch geeft die niet te smerig of sprankelend is.

Conclusie
We kunnen je deze AmPlugs eerlijk gezegd niet hard genoeg aanbevelen. Voor onder de kerstboom of als praktisch oefengereedschap, iedereen zou er mínstens één moeten bemachtigen.

Ga naar www.gitarist.nl/abonnement en schrijf je meteen in als nieuwe abonnee. Of bel 020 675 5308.

zoeken
zoeken