Luister naar de nieuwe Trivium!

En lees erover in de nieuwe Gitarist

Gitarist Extra 26-09-2008 01:53

In Gitarist van oktober (in de winkel vanaf 30 september) staat een interview met Trivium over hun nieuwe album 'Shogun', dat, zoals we van Matt Heafy en Corey Beaulieu gewend zijn, weer boordevol staat met flitsend gitaarwerk. Het album wordt besproken in recensierubriek Output. Wil je weten hoe de favoriete track van de Gitarist-redactie, Throes Of Perdition, klinkt? Surf dan naar www.roadrunnerrecords.nl/trivium, klik en geniet!

In 2005 stormde Trivium de metalscene binnen met hun veelgeprezen debuutalbum 'Ascendancy'. Met de opvolger 'The Crusade' bevestigden ze hun dominantie in het genre. De band heeft inmiddels wereldwijd al meer dan 1 miljoen albums verkocht. Nu is het tijd voor 'Shogun', een samenhangend en volwassen album.

De band heeft de ervaring die ze hebben opgedaan tijdens vier jaar wereldwijde tours gebruikt voor de nieuwe opnamen. Tijdens deze tours waren ze o.a. headliner op The Black Crusade Tour met DragonForce en Machine Head. Ook heeft Trivium getourd met onder meer Lamb Of God en Slayer en de band kreeg de eer om de Europese shows van Iron Maiden te openen. Shogun opent ook deuren naar de mainstream door een deal met de populaire videogameserie Madden, met het nummer Into The Mouth Of Hell We March.

'Shogun' is verkrijgbaar als standaard jewelcase versie en als Special Edition CD/DVD versie. Op de Special Edition CD staan drie bonus tracks en de Special Edition DVD bevat een ‘making of Shogun’ documentaire en de leuke feature ‘How To Play Songs from Shogun’, die fans leert hoe ze de songs van het nieuwe album op gitaar en bas kunnen spelen.
zoeken
zoeken