Hoe neemt Pete Thorn toch zijn Youtube songs op?

Hoe neemt Pete Thorn toch zijn Youtube songs op?

Hij demonstreerde het bij The Fellowship Of Acoustics

Op zaterdagmiddag 21 september maakte Pete Thorn, sessie-gitarist en Youtube-gitaarfenomeen zijn opwachting bij The Fellowship Of Acoustics in Dedemsvaart . Voor een goed gevulde zaal gaf hij een twee.....meer »»

Mark King kiest Markbass

Britse slapkoning gaat in zee met Italiaanse versterkers.

De Britse bassist Mark King is zonder twijfel een van de populairste bassisten ooit en wij hebben hem de afgelopen decennia met verschillende versterkers op het podium zien staan. Nu gaat hij voor Mar.....meer »»

De Guitar Summit in Mannheim pakt het groots aan

129 workshops, 248 standhouders, 473 merken, 2 concertavonden

Met Gitarist, De Bassist en Musicmaker zijn we dit weekend op de Guitar Summit. Om te kijken of deze beurs annex workshop-event een evenement is om volgend jaar ook met onze titels mee samen te werken.....meer »»

Boss vernieuwt compacte delaypedalen

DD-3 nu met taptempo, 11 delaymodes voor de DD-8

Boss heeft zijn formidabele line-up van gitaareffecten uitgebreid met de DD-3T en DD-8 digitale delaypedalen......meer »»

Cites-regulering voor palissander verdwijnt

Palissander - rosewood - van de rode lijst voor instrumenten

Palissander – rosewood dus – staat niet meer op de rode lijst van CITES. Speciaal voor muziekinstrumenten is er een uitzondering gemaakt, die per direct ingaat. Dit scheelt ontzettend veel kosten .....meer »»

Black Spirit 200 aan je voeten

Nieuwe alleskunner van Hughes & Kettner

We kenden de Black Spirit 200 al als top- en comboversterker, maar nu is hij er in pedaalvorm, waarbij de versterker is geintegreerd met de FSM-432 MK III midi-footswitch......meer »»

Walrus Audio EB-10

Preamp, Boost & EQ

Walrus Audio introduceert met de EB-10 een pedaal dat je veel EQ en boost mogelijkheden geeft op het podium......meer »»

Gitaar- en fotografiepassie Andy Summers komen samen in signature-Stratocaster

Fender presenteert de Andy Summers Monochrome Strat, afgewerkt met foto's van de Police-gitarist

Dit mogen we wel het snoepje van de week noemen: een Andy Summers Monochrome signature-Stratocaster uit de Fender Custom Shop bedekt met foto’s van de gitarist. Er is ook een Leica camera met dezelf.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken