Riff van de maand: Rammstein - Deutschland

Riff van de maand: Rammstein - Deutschland

Video bij de workshop in Gitarist 343

In Gitarist 343, oktober 2019, vind je het notendiagram bij deze workshop. Deutschland, de eerste single van Rammsteins zevende, naamloze studioalbum, kent een hoofdrol voor sologitarist Richard Krusp.....meer »»

Video bij de Carl Martin test in Gitarist 343

Panama overdrive/distortion: de opgevoerde Marshall-sound van Eddie Van Halen

De test van de Carl Martin Panama uit Gitarist 343, oktober 2019, hebben we op video vastgelegd en kun je in dit artikel bekijken......meer »»

Video bij de Blackstar test in Gitarist 343

Studio 10 6L6, EL34 en KT88: single-ended combo’s met eindbuis naar keuze

De test van de Blackstar Studio 10 6L6, EL34 en KT88 uit Gitarist 343, oktober 2019, hebben we op video vastgelegd en kun je in dit artikel bekijken......meer »»

D'Addario presenteert de XT-serie snaren

Krachtig en duurzaam

Met de XT serie introduceert D'Addario snaren die niet alleen sterk zijn, maar ook lang hun oorspronkelijke klank behouden. Voor alle soorten gitaren! .....meer »»

Niks dan licks

Audio bij de workshop in Gitarist 343

n Gitarist 343, oktober 2019 vind je de noten en tabs bij deze workshop. In deze serie geven we elke maand een gevarieerde verzameling licks in de stijl van bekende gitaristen op drie moeilijkheidsniv.....meer »»

Jamtrack: funkmetal

Audio bij de workshop in Gitarist 343

In Gitarist 343, oktober 2019, vind je de noten, de tabs en het akkoordenschema bij deze workshop. Voel de groove en oefen je funky frasering met onze authentieke backingtrack. .....meer »»

De gitaren en andere gear van 45Acidbabies

Extra's bij het interview in Gitarist 343, oktober 2019

Een van de gitaarbands waar je de komende tijd meer van gaat horen is 45ACIDBABIES. De groep die naar eigen zeggen cartooneske bubblegumpunk maakt, was in 2016 al de meest geboekte band van de Poprond.....meer »»

Fretloze Ibanez bassen

Fretloze vijf- en zessnarige bassen.

Het Japanse merk behoeft geen introductie meer maar kwam deze zomer met een aangename verassing voor Ibanez liefhebbers en met name voor bassisten die fretloos willen spelen......meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken