Win je eigen Aquarium Sessions videoclip!

Win je eigen Aquarium Sessions videoclip!

Opnames op 21 september in Amsterdam

In onze Aquarium Sessions treden regelmatig internationale artiesten op in een intieme (semi-)akoestische setting. Zaterdag 21 september is het Open Dag in Q-Factory Amsterdam, waar onze redacties gev.....meer »»

De gear van Stef Delbaere, de nieuwe gitarist van King Of The World

Extra bij het interview in Gitarist 342, september 2019

De Vlaamse Stef Delbaere is sinds een tijdje de nieuwe gitarist van de Nederlandse bluesrockband King Of The World. Hiermee treedt hij in de voetsporen van veteraan Erwin Java. Geen gemakkelijke klus,.....meer »»

Video bij de Martin test in Gitarist 342

Modern Deluxe Series 000-28 & D-18: upgrade van twee klassiekers

De test van de Martin Modern Deluxe Series 000-28 & D-18 uit Gitarist 342, september 2019, hebben we op video vastgelegd en kun je in dit artikel bekijken......meer »»

Chris Shiflett solo - even los van Foo Fighters

Interview over nieuw album Hard Lessons

Met ‘Hard Lessons’ heeft Chris Shiflett onlangs zijn tweede soloalbum gepresenteerd. De gitarist die sinds 1999 deel uitmaakt van Foo Fighters en voormalig bandlid is van Me First And The Gimme Gi.....meer »»

Riff van de maand: Lynyrd Skynyrd - Sweet Home Alabama

Audio bij de workshop in Gitarist 342

In Gitarist 342, september 2019, vind je de noten en tabs bij deze workshop. Sweet Home Alabama moet wel een van de bekendste southernrock-tracks aller tijden zijn en de riff is een regelrechte klassi.....meer »»

Niks dan licks

Audio bij de workshop in Gitarist 342

In Gitarist 342, september 2019 vind je de noten en tabs bij deze workshop. In deze workshopserie geven we elke maand een gevarieerde verzameling licks in de stijl van bekende gitaristen op drie moeil.....meer »»

Jamtrack: indie-pop

Audio bij de workshop in Gitarist 342

In Gitarist 342, september 2019, vind je de noten, de tabs en het akkoordenschema bij deze workshop. Deze maand gaan we op de populaire tour, met een vrolijke track die doet denken aan moderne popidol.....meer »»

Mondriaan Jazz met Shirley Tetteh

12 oktober, Paard, Den Haag

Mondriaan Jazz is inmiddels uitgegroeid tot een van de belangwekkendste jazzfestivals van Nederland, met een heel progressieve programmering. Het Seed Ensemble is een van de twintig acts die optreden .....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken