Summer Namm 2019: Ga compact met de Blackstar amPlug 2 Fly

Summer Namm 2019: Ga compact met de Blackstar amPlug 2 Fly

Koptelefoonversterkers voor gitaar en bas

Wil je thuis in stilte, in de tourbus, backstage of op school op je bas of gitaar oefenen? Het Britse Blackstar lanceert op de Summer NAMM in Nashville twee amPlugs met een keur aan goede sounds......meer »»

Summer NAMM 2019: Vox komt met de Superbeetle Bass

Mini-basversterker met waanzinnige looks en fuzz

Zoek je een versterker met retro-looks voor in je huiskamer of voor gebruik bij akoestische optredens? Zoek niet verder! Vox lanceert de Mini Superbeetle voor bas......meer »»

Summer NAMM 2019: Fender presenteert Tone Master serie

Digitale Deluxe Reverb en Twin Reverbs versterkers

Fender heeft de Toon Master Serie aangekondigd, bestaande uit de klassieke Deluxe Reverb en Twin Reverb versterkers in een digitale uitvoering......meer »»

Framus Diablo II Progressive X

In Masterbuilt & Teambuilt versie

Framus heeft de tweede incarnatie van zijn Diablo Progressive X metalgitaar uitgebracht. De Diablo II Progressive X is in een Masterbuilt en Teambuilt uitvoering beschikbaar......meer »»

North Sea Jazz 2019 - live verslaggeving vanuit Ahoy

Videofootage, foto's en verslagen

Elk jaar treden 's werelds beste gitaristen aan op North Sea Jazz. Wij zijn erbij en doen in een steeds verder groeiend artikel verslag vanuit Ahoy in Rotterdam. Drie dagen lang, 12-13-14 juli, met in.....meer »»

Release Van De Week - Squares - Squares (ft. Joe Satriani)

Vandaag verschenen - 12 juli 2019

Squares is de band waarmee meestergitarist Joe Satriani zijn eerste opnameschreden maakte. Inmiddels is Satriani een van de bekendste sologitaristen van de wereld, dus erg leuk om hem eens in een meer.....meer »»

Summer NAMM 2019: Boss komt met compact gitaarsynthpedaal

121 sounds onder je voet

Met de SY-1 Synthesizer, brengt BOSS de gitaarsynth-technologie naar zijn lijn van compact pedals. De SY-1 heeft maar liefst 121 ultra-responsieve synthesizergeluiden: allemaal speelklaar zonder dat j.....meer »»

Jared James Nichols bluesrock-sessie en interview over zijn speelstijl en gear

Presentatie van zijn signature Blackstar amp

Op 15 juni 2019 was bluesrockgitarist Jared James Nichols in Amsterdam voor een Blackstar clinic. Met Gitarist namen we de kans waar een video-interview te doen voor onze Aquarium Sessions en een erg .....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken