Logeren in een gitaar: Hard Rock Hotel Florida

Logeren in een gitaar: Hard Rock Hotel Florida

Gitaarvormige hotel opent in oktober

Op 24 oktober opent in Hollywood, Florida een Hard Rock Hotel in de vorm van een gigantische akoestische gitaar. Later zal er ook nog een Hard Rock Hotel komen in Tampa, eveneens in Florida. Voor gast.....meer »»

Meris introduceert de Hedra Pitch-Shifter

Klein en makkelijk

Meris komt met een gloednieuw pedaal, de Hedra Pitch Shifter. Het is een veelzijdige pitch-shifter die is geïnspireerd op eerdere, soortgelijke maar grotere effecten van dit type, zegt ontwerper Ange.....meer »»

Release van de Week: Stray Cats - 40

Vandaag verschenen - 24 mei

De Stray Cats, met gitarist en frontman Brian Setzer, hebben een nieuw album uit, het eerste in 26 jaar! De bekendste rockabillyband ter wereld gaat ook weer op tour. .....meer »»

Mark Knopfler gebruikt Kemper versterkers

De overgang van analoog naar digitaal was geen makkie

Dire Straits legende en geargod Mark Knopfler is overgestapt op Kemper modeling-gitaarversterkers. Volgens Knopfler's toetsenist en co-producer Guy Fletcher is de keuze voor Kemper voor de 2019 Down T.....meer »»

Open Dag bij Bax Music in Goes zaterdag 25 mei 2019

Met workshops, demos, optredens en meer

Het is inmiddels een jaarlijkse traditie, de Bax Music Open Dag; een dag met een enorme reeks aan workshops, optredens, productdemonstraties en lichtshows. Zaterdag 25 mei van 10 tot 5 in de Bax Music.....meer »»

Game of Thrones gitaren van Fender

Geïnspireerd op de vlaggen

Fender introduceert in samenwerking met HBO de nieuwe Game of Thrones Sigil collectie, bestaande uit drie gitaren. De drie gitaren staan symbool voor de belangrijkste huizen van Game of Thrones: huis .....meer »»

Blackstar Fly 3 Sugar Skull mini-amp cadeau bij tweejaarabonnement Gitarist *

Of verleng je jaarabonnement nu met een tweejaarabonnement! *

+DEZE ABONNEMENTSACTIE IS INMIDDELS AFGELOPEN+ Blackstar heeft een bijzondere mini-amp uitgebracht, de Fly 3 Limited Edition Sugar Skull Design. Supercompact natuurlijk, maar ook met een fantastisch.....meer »»

Release van de Week: Jimmie Vaughan - Baby, Please Come Home

Vandaag verschenen - 17 mei 2019

Bluesgitarist Jimmie Vaughan, broer van de legendarische Stevie Ray Vaughan, komt vandaag uit met zijn nieuwe album Baby, Please Come Home. Het is zijn eerste studioalbum sinds 2011. .....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken