Videolessen Prince in Special Gitaarhelden van Gitarist

Videolessen Prince in Special Gitaarhelden van Gitarist

Leer de riffs van Kiss, Purple Rain en Bambi

In drie video’s laten we het gitaarspel zien dat van Prince een wereldster maakte. In Gitarist 304, juli 2016 vind je alle info over tempo, toonsoort, gebruikte technieken en meer. Inclusief een portr.....meer »»

Boss Waza Craft Chorus en Robben Ford Tone Capsule

Nieuwe producten gepresenteerd op Summer NAMM Show

Roland en Boss hebben een aantal nieuwe producten gepresenteerd op de Summer NAMM Show in Nashville. Voor gitaristen zijn vooral de Waza Craft CE-2W Chorus interessant en de Robben Ford Tone Capsule v.....meer »»

Video's bij de tests in Gitarist 304

Guild, Marshall, Seagull

De tests van de Guild Starfire II ST, Marshall Code25 & Code50 combo en de in Burnt Umber uitgevoerde Seagull S6 Original Q1T & Entourage Folk Q1T uit Gitarist 304, juli 2016 hebben we op video vastge.....meer »»

Special Gitaarhelden in zomernummer Gitarist

Gitarist 304, juli 2016

Een bijzondere editie van Gitarist: Special Gitaarhelden. Met een zeldzaam interview met Eddie Van Halen, een feature met Prince, een interview met Adrian Belew en een workshop door Joe Bonamassa die .....meer »»

Shredden als Eddie Van Halen in Special Gitaarhelden

Workshop bij het interview in Gitarist 304, juli 2016

In Gitarist 304, juli 2016 hebben we als onderdeel van de Special Gitaarhelden een zeldzaam interview met Eddie Van Halen waarin hij dieper ingaat op zijn obsessie met gitaar- en versterkerinnovatie. .....meer »»

Joe Bonamassa Britse blues-demo in Special Gitaarhelden van Gitarist

Video bij de workshop in Gitarist 304

Neem les bij de wandelende encyclopedie van de bluesgitaar, Joe Bonamassa, en bekijk de video waarop hij zijn bijzondere passie voor de klassieke Britse gitaarhelden met ons deelt, vooruitlopend op zi.....meer »»

Basnoten Gitarist 304 - workshop

Intervallen IV

In Gitarist 304, juli 2016 vind je de noten en tabs bij deze workshop. In onze serie over intervallen in baslijnen hebben we het deze maand over de terts, zowel groot als klein......meer »»

Gitaarverhaal: Martin 2-18 uit 1850-1860

Video bij het artikel in Gitarist 304

In Gitarist 304, juli 2016 kijken we naar een Martin uit de jaren ’50 - 1850, wel te verstaan!.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken