Basnoten Gitarist 303 - workshop

Basnoten Gitarist 303 - workshop

Intervallen III

In Gitarist 303, juni 2016 vind je de noten en tabs bij deze workshop. In onze serie over intervallen kijken we deze maand naar de funky septiem, in het bijzonder de kleine septiem. .....meer »»

Matthieu Brandt's videolessen voor Truefire

Truefire heeft meer dan 25.000 cursusvideo's online

Met meer dan 25.000 instructievideo’s voor allerhande gitaarstijlen is TrueFire een van de grootste leveranciers van (interactief) online-lesmateriaal voor de gitarist. Didactisch verantwoord, technis.....meer »»

Gary Moore stijlanalyse

Audio bij de workshop in Gitarist 303

Still Got The Blues? Zeker weten als we in Gitarist 303, juni 2016 de stijl bestuderen van de geweldige Ierse gitaarvirtuoos Gary Moore, die alweer vijf jaar geleden overleed. In het blad vind je de t.....meer »»

Bijna 1000 bezoekers op Muzikantendag

Verslag clinics Re:Freshed Orchestra, Sjako! en veel meer

Nog nooit eerder bezochten zoveel muzikanten, producers en vocalisten de Muzikantendag. Zaterdag 21 mei stonden al ver voor 11 uur de bezoekers rijen dik voor de Q-Factory in Amsterdam te wachten op h.....meer »»

UAD Fender '55 Tweed Deluxe

Klassieke amp als plug-in

Goed nieuws voor fans van het gitaargeluid van Neil Young, Daniel Lanois en Billy Gibbons! Softwarefabrikant Universal Audio brengt na twee jaar research de UAD Fender ’55 Tweed Deluxe plug-in uit. Di.....meer »»

Steve Vai wint Sena European Guitar Award

Uitreiking 9 Juli - Bergen op Zoom

Een gemakkelijke keuze volgens de juryvoorzitter Jean-Paul Heck; Steve Vai krijgt op 9 juli aanstaande de SEGA uitgereikt. Zo treed hij in de voetsporen van o.a. Brian May (Queen), Slash (Guns 'n Rose.....meer »»

Boss truck on tour in mei en juni

Doe mee aan de Spot the Truck Contest

We zagen ‘m op de Musikmesse voor het eerst, de imposante Roland/Boss truck, met uitklapbaar podium en een flinke demoruimte. De truck toert eind mei begin juni door de Benelux! Veertig voet gitaristi.....meer »»

Sensus Smartguitar

's werelds eerste smartguitar door Mind Music Labs

Afgelopen november introduceerde het Italiaans-Zweedse Mind Music Labs de eerste Smart Guitar ter wereld. Onlangs lanceerde ze een nieuwe investeringsronde -onder de investeerders zit Jacob Key (ex-VP.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken