Verslag Gitaarbeurs Groesbeek

Verslag Gitaarbeurs Groesbeek

Succesvolle 18de editie

Zondag 16 februari vond de 18de editie van Gitaarbeurs Groesbeek plaats, traditiegetrouw in buurtcentrum De Mallemolen. Het weer was goed en of dat meespeelde of niet, ook over sfeer en opkomst kon de.....meer »»

Ears4U in-ears

Nieuwe in-ear monitors - spaar je oren

Met multi-effectpedalen en al dan niet digitale versterkers die rechtstreeks op een mengtafel kunnen worden aangesloten en steeds vaker toegepaste personal monitorsystemen groeit de vraag naar in-ear .....meer »»

Go Back To The Zoo - 'Zoo'

Beluister het album van Op de Plaat in Gitarist 276

Voor hun derde album 'Zoo' sloeg Go Back To The Zoo de handen ineen met Killing Joke-bassist Youth, die als producer samenwerkte met onder meer Paul McCartney en David Gilmour. Gitarist Teun Hieltjes .....meer »»

Jeff Berlin naar Rotterdam en St. Niklaas in maart

Presentatie nieuwe Cort Rithimic signature bas

Op woensdag 5 en donderdag 6 maart 2014, verzorgt de gerenommeerde bassist Jeff Berlin een tweetal clinics in de Benelux. De clinics staan in het kader van de nieuwe Cort basgitaar die Jeff’s handteke.....meer »»

Ewan Dobson: virtuoos en onorthodox

Youtube-fenomeen in Nederland op 15 en 22 februari 2014

Op Youtube lopen de kijkcijfers van Ewan Dobson in de miljoenen. Slechts weinigen zagen hem in levenden lijve spelen. Binnenkort komt de Canadees naar Europa. De Acoustic Metal European Tour 2014 star.....meer »»

Nieuw album Robert Cray Band verschijnt eind maart

Stax- en Chess-invloeden op In My Soul, tour in mei

In feite is het niets nieuws, maar wel nog steeds erg lekker. Door soul en blues met elkaar te verweven in compositie, spel én zang, neemt Robert Cray al sinds zijn debuut een bijzondere plaats in in .....meer »»

Pete Seeger overleden op 94-jarige leeftijd

Protestzanger, banjovirtuoos, hitschrijver was tot het laatst actief

Een icoon van de Amerikaanse muziek is op maandag 27 januari overleden in New York City: banjovirtuoos en singer-songwriter Pete Seeger. Hij was veelvuldig te horen op de Amerikaanse radio in de jaren.....meer »»

NAMM 2014 - Dag 3 - Taylor, Tech 21, Eastman, Fender, Ampeg en Vox

Veel anniversaries, mooie nieuwe producten en een heel speciaal gitaarmerk

Op Dag 3 van de NAMM show in L.A. noteren we nog steeds Fishamn Fluce elementen als hét nieuwe product van deze beurs. Bekijk de video die we maakten in ons Dag 2 verslag. Wat ons verder danig begint .....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken