Beatles versterker te koop

Beatles versterker te koop

Vox UL730 van George Harrison onder de hamer

Heb je toevallig 80.000 euro liggen? Dan kan een zeldzame Vox versterker van George Harrison binnenkort van jou zijn. De Vox UL730 gitaarversterker is gebruikt voor de opnames van onder andere Revolve.....meer »»

WIN een zelfontworpen Taylor

Taylor introduceert SolidBody Configurator

In Gitarist 247 noemden we ‘m al even: de Taylor SolidBody Configurator. Met dit programma op de website van Taylor kun je zelf je eigen SolidBody samenstellen, Taylors elektrische massieve gitaar......meer »»

Turnarounds uit Texas

Audio bij workshop Gitarist 249

Op pagina 58 t/m 60 van Gitarist 249 van december 2011 vind je de workshop ‘Turnarounds uit Texas’. De turnaround wordt in de laatste twee maten van een 12-maten bluesschema gespeeld. Deze cruciale pl.....meer »»

Videodemo Gibson Firebird X

Jansen Press en Jan Akkerman op de Gitarist-redactie

Onlangs konden we je al melden dat de nieuwe Gibson Firebird X verkrijgbaar is. Enkele weken later konden we deze hightech-gitaar met eigen ogen en oren bewonderen op de redactie van Gitarist. We hadd.....meer »»

Verslag Jason Becker festival

Haarlem bijkans bezweken onder gitaargeweld

Het Jason Becker’s Not Dead Yet Festival werd op 13 november voor het eerst in Nederland georganiseerd: een benefietfestival voor de door ALS getroffen Jason Becker. Gitarist was erbij toen poppodium .....meer »»

IDFA/PLAY muziek + filmfestival

Première ‘Wie de gunst aan een gitaar kan geven’

Van 17 t/m 20 november vindt tijdens het IDFA documentairefestival in Amsterdam het gloednieuwe ‘International Music+Film Festival’ PLAY plaats in de Melkweg. Op zondagmiddag 20 november om 16.30 uur .....meer »»

NNO speelt Steve Vai

Meet & greet bij première in Groningen

Speciaal voor het Noord Nederlands Orkest (NNO) schreef gitaarvirtuoos Steve Vai het symfonische werk ‘The Middle Of Everywhere’. Op donderdag 17 november gaat het stuk onder toeziend oog van de compo.....meer »»

Twee nieuwe signature Squiers

J Mascis Jazzmaster & Joe Trohman Telecaster Deluxe

Squier introduceert nieuwe signaturemodellen van twee bijzondere gitaristen. De Jazzmaster van Dinosaur Jr-frontman J Mascis wordt in het zonnetje gezet en ook de Telecaster van Fall Out Boy/The Damne.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken