Roland & Boss najaarsnieuws

Roland & Boss najaarsnieuws

Nieuwe effecten en looper van Boss

Via ‘Roland Connect 2011’ worden de nieuwe Roland en Boss producten van dit najaar voorgesteld. Op de website van het bedrijf kun je uitgebreide informatievideo’s en afbeeldingen bekijken. Gitarist pi.....meer »»

Bert Jansch overleden

Britse folkgitarist inspireerde generaties fingerstylers

Op 5 oktober overleed folkgitarist Bert Jansch aan de gevolgen van kanker. Samen met Davey Graham, Martin Carthy en John Renbourn was hij van de drijvende krachten achter de Britse folkbeweging van de.....meer »»

Gibson Firebird X is uit

In een oplage van 1800 stuks

In de jaren zestig lanceerde Gibson de klassieke Firebird, op 30 september 2011 komt de Amerikaanse gitaarbouwer met een totaal nieuwe versie van deze solidbody: de Firebird X. Met een grote hoeveelhe.....meer »»

Documentaire George Harrison

Geregisseerd door Martin Scorsese

‘George Harrison: Living In The Material World’ is een documentaire van de BBC over het leven van George Harrison. De film neemt de kijkers mee op een muzikale en spirituele reis door het leven van de.....meer »»

Akoestische benefiet in Zoetermeer

JJ Music House steunt KWF Kankerbestrijding

Op zondag 9 oktober organiseert Lava Music Department in samenwerking met Max Guitar uit Den Haag een akoestisch evenement in Zoetermeer, waarvan de opbrengst gaat naar KWF Kankerbestrijding. .....meer »»

Experience Hendrix live-releases

Vier nieuwe cd's en dvd's in de winkels

Er zijn sinds kort weer vier ‘nieuwe’ releases van Jimi Hendrix verkrijgbaar. Dankzij de samenwerking van Sony Music en Experience Hendrix zijn de live-cd’s ‘Winterland’ en ‘Hendrix In The West’ en de.....meer »»

Guild Acoustic Design-serie

Negentien nieuwe modellen

Guild komt met de nieuwe Guild Acoustic Design (GAD)-serie. De Amerikaanse gitaarfabrikant introduceert in totaal maar liefst negentien nieuwe (elektro-)akoestische modellen in diverse bodystijlen, zo.....meer »»

Gitarist oktober is uit

En te koop als digitale editie mét video's

De nieuwe editie van Gitarist valt vandaag, zaterdag 24 september, in de bus bij abonnee's. Je kan 'm ook downloaden als digitale editie via ww.ako.nl/app. A.s. dinsdag ligt Gitarist oktober in de win.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken