Gitaristen op Music Meeting

Gitaristen op Music Meeting

International Music Festival in Nijmegen

Het programma van Music Meeting is compleet. Het festival dat 11, 12 en 13 juni plaatsvindt in Park Brakkenstein Nijmegen biedt een breed scala concerten met internationale artiesten uit de jazz en we.....meer »»

Nieuwe drummer gezocht bij Stereomind!!!

Hou jij van Blink-182, sla je dwars door je vellen als je Sum 41 hoort? Dan moet je de rest zeker lezen, want dit is misschien jouw kans om Nederland aan nieuw pop-punk talent te helpen!.....meer »»

Brochure: Bouw je repetitieruimte

De kunst van de repetitieruimtebouw in een notendop

Oefenen als gitarist alleen of met je band is natuurlijk geweldig. Helaas denken omwonenden daar vaak anders over. De brochure 'Bouw je eigen repetitieruimte, een praktische gids', die ook online te v.....meer »»

Signature-elementen James Hetfield

EMG JH-elementen bieden mix van passief én actief geluid

Metallica's James Hetfield heeft sinds kort signature-elementen bij EMG. Na jaren trouwe dienst kan zijn 81/60-setje worden vervangen door heuse JH-elementen. .....meer »»

Duiveltjes uitgereikt

Jochem Jacobs en Thijs Lodewijk winnen Duiveltje

Tijdens het Gala van de Popmuziek in de Melkweg Rabozaal in Amsterdam, zijn woensdag 11 mei de Duiveltjes uitgereikt, de jaarlijkse prijzen voor het live-popcircuit. De twaalf winnaars ontvingen ieder.....meer »»

Blues Gitaar Improvisatie Josip Pesut en Antony Reynaert

Vorig weekend was Gitarist Josip Pesut te gast bij Gitaar Training Studio voor een masterclass gitaar en optreden. In deze video zie je een bluesjam die hij speelde met Antony Reynaert:.....meer »»

Dave Mustaine bij Red Lamb

Supergroep met leden van Megadeth, Anthrax, Accept en W.A.S.P.

Wat klinkt als een Indiaas gerecht, is een nieuwe metalsupergroep. Red Lamb, een project van ex-Anthrax-gitarist Dan Spitz, is nu Megadeth-frontman Dave Mustaine rijker. .....meer »»

Marty Friedman veilt Jackson

Opbrengst naar medische zorg Jason Becker

Voormalig Megadeth-gitarist Marty Friedman veilt zijn eerste Jackson Kelly Black gitaar voor zijn verlamde vriend Jason Becker. .....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken