Drie nieuwe Vigier gitaren

Drie nieuwe Vigier gitaren

Excalibur Chaos, Christophe Godin & G.V. Wood 90

De Franse gitaarbouwer Vigier komt dit jaar met drie nieuwe modellen, waaronder een eerste model met omgekeerde kop, de Excalibur Kaos. Deze soepele rocker is uitgerust met speciaal ontwikkelde Amber .....meer »»

Bassiste Manou Gallo tourt door Nederland

Met Ed Verhoeff en Van Merwijks Music Machine

Slagwerker Lucas van Merwijk heeft voor de komende tour (5 t/m 20 maart) met zijn Van Merwijk Music Machine naast jazzgitarist Ed Verhoeff de bassiste/percussioniste en singer-songwriter Manou Gallo u.....meer »»

Tom ‘T-Bone' Wolk overleden

Hall & Oates-bassist werd 58 jaar

Bassist Tom 'T-Bone' Wolk is op 27 februari jl. op 58-jarige leeftijd overleden aan een hartaanval. Hij werkte sinds 1981 met het blue-eyed soulduo Hall & Oates en was als zodanig te horen op hun groo.....meer »»

Video's Roland NAMM 2010

JS-8, ME-25, AC-33 en de Roland Battery Band

Op de vooravond van de NAMM show 2010 in Anaheim, Californië, gaf Roland haar persconferentie in de Roland Arena. In een uur tijd presenteerde het bedrijf al haar nieuwe producten en productverbeterin.....meer »»

Zänph in finale Havenlied

Zänph heeft zich geplaatst voor de finale: Wie Maakt Het Nieuwe Havenlied. .....meer »»

Workshops Herman Li

DragonForce-gitarist naar Rotterdam & Sint-Niklaas

Op dinsdag 9 maart a.s. geeft leadgitarist Herman Li van de Britse powermetalband DragonForce een workshop bij Feedback in Rotterdam en een dag later bij Keymusic in Sint-Niklaas (B). De workshops beg.....meer »»

Ampeg Pro Neo-serie

Lichte baskasten van Ampeg

De nieuwe serie baskasten van Ampeg heet Pro Neo en bestaat uit drie modellen: een 4x10 (PN-410 HLF, 850 watt), 2x10 (PN-210 HLF, 550 watt) en 1x15 (PN-115 HLF, 575 watt). Qua speakers is de keuze gev.....meer »»

De ultieme bluesgitaarles deel 1

Audio bij workshop Gitarist 228

Op pagina 56 t/m 59 van Gitarist 228 van maart 2010 vind je het eerste deel van de workshop ‘De ultieme bluesgitaarles’, vol tips van de beste bluesgitaristen ooit. Of je nu pas begint of al een exper.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken