Gitaar gejat van Boris Walet

Gitaar gejat van Boris Walet

Uitkijken naar een blauwe Gibson L6 - S dus

Hallo,
Hierbij plaats ik een oproep aan alle gitaarliefhebbers om voor mij een oogje in het zeil te houden op zoek naar mijn gestolen gitaar -
een zeldzame Gibson L6 - S met emotionele waarde.....meer »»

Peavey Vypyr Tube 60 & 120

Buizenmodelingversterkers komen eraan

Het was al bekend dat de Vypyr-serie modelingversterkers van Peavey twee buizencombo’s zou omvatten, maar tot nu toe waren die nog niet leverbaar. Daar komt nu verandering in......meer »»

Fender Bassman TV-serie

Hybride basversterkers

Ze zien eruit als een heruitgave van een tweedversterker uit de jaren ’50, maar het innerlijk van deze vier nieuwe basversterkers van Fender is wel degelijk van deze tijd. We hebben bij de Bassman TV-.....meer »»

Touch Guitars U8

Gitaar voor tweehandige tappers

Maakten we vorig jaar nog melding van de Kelstone, een liggend snaarinstrument dat tappend bespeeld kan worden, dit najaar zal de Touch Guitars U8 het licht zien. Ook dit instrument is speciaal ontwik.....meer »»

De Monte Mechelen

Exuberante prijzen.....meer »»

Gitaarlegende Les Paul overleden

De beroemde gitarist, gitaarontwerper en uitvinder Les Paul is 13 augustus in een ziekenhuis in New York overleden aan de gevolgen van een longontsteking. Les Paul werd 94 jaar......meer »»

Najaarstournee Cuby + Blizzards

Nieuwe single ‘Stranger’

De Drentse bluesband Cuby + Blizzards komt met een nieuwe single, getiteld ‘Stranger’. Het is de tweede single van het succesvolle album ‘Cats Lost’, dat inmiddels bijna de gouden status heeft bereikt.....meer »»

oscar schmidt

hallo ik heb een kort vraagje......meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken