Relaxte Tony Spinner in Hilversum

Relaxte Tony Spinner in Hilversum

Bluesrocker zorgt voor een volwaardige Guitar Experience

In het kader van de serie Guitar Experience stond op zaterdag 29 augustus de Amerikaanse gitarist Tony Spinner, bekend van zijn eigen bluesrockwerk en zijn rol als tweede gitarist in Toto, in het Inst.....meer »»

Joe Stump naar Benelux

'Shred Lord' kondigt tour aan

Gitaarvirtuoos Joe Stump zal deze maand nog een reeks concerten geven in Nederland en België, ter ondersteuning van zijn eerder uitgebrachte album 'Virtuostic Vendetta'. Ook zal Stump, bekend van zijn.....meer »»

Dag vol hi-gainversterkers

6 september bij Guitarking in Boekel

Heb je altijd al voor eens en voor altijd willen bepalen welke hi-gainversterker het beste bij jou past? Dan moet je op zondag 6 september bij Guitarking in Boekel zijn, want daar wordt een shoot-out .....meer »»

The Tunes wint POPnl Award 2009

Grote overmacht voor Amsterdamse band

De Amsterdamse band The Tunes heeft zaterdagavond 29 augustus twaalf bands achter zich gelaten tijdens de SENA Performers POPnl Award 2009 in de Melkweg in Amsterdam. Met maar liefst twaalf boekingen .....meer »»

Snaren opdrukken deel 1

Audio bij workshop Gitarist 222

Op pagina 54 t/m 57 van Gitarist 222 vind je deel 1 van de workshop snaren opdrukken. In deze studie leer je alles over dit geheime wapen van de elektrische gitaar. Met opdrukken kun je niet alleen va.....meer »»

Nieuw Kiss-album in oktober

Gene Simmons viert 60e verjaardag

Op de dag dat Gene Simmons zijn zestigste (!) verjaardag vierde bereikte ons het bericht dat Loud & Proud/Roadrunner op 2 oktober het nieuwe Kiss-album ´Sonic Boom´ uitbrengt in Nederland. Voor het ee.....meer »»

Johan stopt ermee

Maar staat toch in Gitarist 222

Bij het ter perse gaan van Gitarist 222 was nog niet bekend dat Johan er na 13 jaar en 4 platen mee zou stoppen, zoals inmiddels door platenmaatschappij Excelsior werd gemeld. In het septembernummer v.....meer »»

Schrijf je in voor de Muziekscriptie Prijs 2009

Maak met je scriptie kans op € 500

Wil je meedoen en kans maken op € 500? Muziek Centrum Nederland (MCN) reikt jaarlijks de Muziekscriptie Prijs uit aan de schrijver van de beste afstudeerscriptie over muziek en muziekcultuur in de bre.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken